INFORMATIE

De op deze website getoonde informatie wordt door MTB de Zeeleeuw met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. https://www.mtb-dezeeleeuw.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

LINKS

Linken naar de https://www.mtb-dezeeleeuw.nl  website. 
Indien u een link wenst aan te leggen naar onze website, gelieve dit altijd naar de https://www.mtb-dezeeleeuw.nl Homepage te doen.

AANSPRAKELIJKHEID

https://www.mtb-dezeeleeuw.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.  https://www.mtb-dezeeleeuw.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van https://www.mtb-dezeeleeuw.nl opgenomen informatie. https://www.mtb-dezeeleeuw.nl  is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de https://www.mtb-dezeeleeuw.nl  website zouden voorkomen. https://www.mtb-dezeeleeuw.nl is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de https://www.mtb-dezeeleeuw.nl website zijn gelinked.

DATABESCHERMING

https://www.mtb-dezeeleeuw.nl respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Op de Privacy pagina wordt beschreven hoe https://www.mtb-dezeeleeuw.nl gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.