person_outline
search

Topic-icon AT: Zaterdag 28 maart

  • Raoul
  • Raoul's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
More
28 mrt 2015 12:18 #9155 by Raoul
AT: Zaterdag 28 maart was created by Raoul
Lieve Bart,
Vandaag was een dag om niet snel te vergeten. Naast het entertainment van Arie, hebben wij vooral mogen genieten van Bart. Bart, een man van staal, in prachtig oranje gestoken, wat uitstekend gekozen is bij de omgeving waarin wij mochten fietsen. Bochten, single-tracks, afdalingen en beklimmingen, niets is te gek voor deze bikkel. Mocht het onverhoopt een keer niet lukken (bij hoge uitzondering), klinkt er een beschaafd 'drommels' en fietst hij weer vol goede moed verder. Normaliter fietst hij in Groep 1, en dat is ook volledig terecht. Ook tijdens de after-talk bij de Oude Keuken zorgt hij voor de nodige jolijt met snedige opmerkingen.

Namens iedereen van Groep 2 wil ik dan ook zeggen: Bart, bedankt! ;)

Toedeloe, Raoul.

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 mrt 2015 12:34 #9156 by Bart 4
Replied by Bart 4 on topic Re: AT: Zaterdag 28 maart
Ha die Rauol,

Ik lees dat je mij toch een beetje mist ;) en ik je weer inspiratie geef om de AT op te starten goed bezig.
Inderdaad het was een heerlijke training met zeker lekker stukje techniek.
We kwamen er ook weer achter dat vrouwen inderdaad 2 dingen tegelijk kunnen. Met zich zelf en de omgeving bezig zijn en ook nog de uitleg van Arie kunnen herhalen zonder blikken of blozen top Olga.
veder was het zoals van ouds Arie en tijdslimieten. Tja dan ben je laat en ga je ff lekker uitfietsen om toch nog een bakkie te scoren. Nou Jos en Arie bedankt om dat in een rap tempo te doen 30 gemiddeld.
Maar er was nog koffie en voor Jos lekkere chocolade stengels.

Ciao en tot een volgende keer

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 mrt 2015 13:25 #9157 by MTBé René
Replied by MTBé René on topic Re: AT: Zaterdag 28 maart
Bij thuiskomst 67 km op de teller en helemaal af. Wat een training. Pim vond waarschijnlijk dat de zweep er over heen moest bij groep 1 en had voor die gelegenheid drill-kapitein Bart voor de groep gezet.

We hebben het geweten hoor. Effe warm rijden op de Sky-manier was voor mij al een oefening op zich met de hartslag steeds boven het omslagpunt. Tijdens de 2 oefeningen die daarna kwamen is die hartslag ook niet meer onder het kritieke punt geweest.

Alles zat er in, klimmen, dalen, opdrukken, handje klap en planking.

Bart, dank voor deze training. Je mag het nog eens overnemen van Pim, hoor.

Gaan we het misschien nog leuk vinden :silly:
Morgen gelukkig een ludieke wedstrijd ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum.
Hoop dat de hartslag dan weer normaal is.

Groet,

René

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 mrt 2015 15:28 #9159 by Bart
Replied by Bart on topic Re: AT: Zaterdag 28 maart
Top getraind mannen en erg goed aan de klim-missie gehouden. Altijd gaaf om leuke tracks te verzinnen, niet te vaak want ik ga zelf ook graag aan de slag. Misschien nog wel een keer dit seizoen...we gaan het meemaken. Aan de grondoefeningen valt nog wel wat bij te slijpen.
gr. Bart

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 mrt 2015 18:47 #9160 by Hans
Replied by Hans on topic Re: AT: Zaterdag 28 maart
Inderdaad Rene dit was wel een heel pittige training maar goed als het in groep 1 niet gebeurd waar moet het dan gebeuren. Bart had gisteravond al aangekondigd een mooi programma te hebben en gaf alvast een hint om rust en voeding goed geregeld te hebben.De eerste afmeldingen waren 2 minuten later al een feit. Fijn te lezen dat groep 2 toch blij met je was Bart S :P
Bij vertrek vanaf het Zeeleeuwplein was het nog even rustig toeren richting de Fransman. Totdat we nog 4 zeeleeuwen zagen en ja hoor Marcel voerde het tempo gelijk wat op. Kort overleg met trainer Bart: Als we toch zo lekker gaan dan rijden we bij het Woud binnendoor naar de Fransman. Heuvels rijd je het makkelijkst met een redelijk hoge aanvang snelheid dus met 28 km/u ging het lekker snel en waren stipt op tijd bij de Fransman. Ik was toen al prima ingereden! Bart besprak met ons zeer professioneel hoe de komende 2 uur zou worden ingevuld en waarschuwde voor de pittige afsluiting dus verdeel je krachten! Inrijden conform het SKY protocol valt in de duinen niet mee maar was prima te doen ik was immers al volledig ingereden, en liet me wijselijk voorin niet zien. Daarna volgde 5 rondes met alles waar een mountainbiker zijn fiets voor heeft gekocht. Rulzand, sompige bosgrond, een brede klim een technische afdaling en nog een strak betonpad om te herstellen. De training was LUISEREN!!! Rustig naar de klim, op de klim versnellen in de afdaling even goed concentreren en daarna weer rustig koersen en je 20 sec planking, 20 keer handje klap steunend op handen en voeten en 20 keer opdrukken. Maar dat wil je natuurlijk niet onthouden dus volgens mij gingen er een aantal wat te snel en die stonden bij de 2de ronde al aan de kant met een pijntje hier en een kriebeltje daar! Jongens het mag pijn doen om uit je comfortzone te komen. De 5 rondes hakten er wel aardig in maar de tijd was nog lang niet om. De doorsteeek naar de volgende oefening ging ook in stevig tempo en na een ingezette versnelling van de kopgroep waren wij de rest van de groep bijna kwijt, wat op zich een mooie oplossing zou zijn geweest om deze training te staken. Helaas we zagen ze weer dus dan ga je maar weer verder :sick: .
Daarna bij huize Glorie de laatste energie weggetrapt in de hellingen. Steady klimmen en de laatste 30 m1 nog even een versnelling en die meenemen in de afdaling dan heb je tenminste geen tijd om te herstellen. 5 keer een korte ronde en 5 keer een lange ronden en toen was het echt tijd voor koffie. De koffie hebben we bijna in stilte opgedronken we konden nog net vertellen dat de appelgebak erg lekker voor de rest konden we geen pap meer zeggen.

Bart het was perfect, mooie routes ( het noordelijk duingebied is ook mooier) en prima begeleiding. Volgende keer mag je alle rondes zelf ook lekker meerijden :blink:

Groet Hans

Hans

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 mrt 2015 22:27 #9161 by Mariska
Replied by Mariska on topic Re: AT: Zaterdag 28 maart
Hoi hoi

Hier de foto's van duingroep 6:
plus.google.com/photos/11220034910726242.../6131392842095193713

Wie weet volgt er nog een verhaaltje van een van de deelnemers?? :huh: ;)
Mariska.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw