person_outline
search

Topic-icon AT 2e extra extra woensdagochtend training

  • Jose
  • Jose's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
04 mrt 2015 15:56 #9090 by Jose
Bij afwezigheid van Bert had Mariska de training overgenomen. Vertrek vanaf de Franschman. Er waren wat meer mensen afwezig, maar Miranda E was weer een aardige aanvulling. Dus op pad maar. Zelfs tijdens de transfer had Mariska oefeningen ingevoegd. Achter je zadel fietsen, afwisselend alleen met je rechterbeen, respectievelijk je linkerbeen fietsen, door klaphekjes fietsen zonder voet aan de grond en een Le Mans start in paren.
De echte oefening was om halverwege een flinke helling op te kunnen stappen en afdalen. Achter je zadel staan, een voet inklikken, wegrollen, andere voet inklikken en jezelf op je zadel worstelen zonder om te vallen en te blijven sturen. Voor een aantal (inclusief mezelf) best lastig in het begin.
Daarna begon het echte werk. Die helling beklimmen, aan de andere kant afdalen wat singletrackjes, een stukkie verhard en dan weer overnieuw. Vijf keer de ene kant op en vijf keer de andere kant. Nu waren er op het ene trackje nogal wat modderplassen, waarvan een echt over de volle breedte. Dus manoeuvreren over een heel smal randje. Als vaste valler ben ik daar 2x onderuit gegleden, maar wel de goede kant op. Harm daarentegen ging er vol in liggen, hoorde (en zag ik aan hem) later. Volgens mij moest hij er met een borstcrawl er weer uitkomen.
Mariska was naast een enthousiast trainer ook een enthousiast fotografe en cineaste (hoop ik). Ik ben heel benieuwd naar de resultaten Maris!
Na de gebruikelijke Mariska rek en strekoefeningen ging de helft van het groepje direct naar huis en de andere helft nog voor een gezellige nazit naar de Zilte Zoen in Bergen a Zee.

Please Inloggen to join the conversation.

More
06 mrt 2015 09:45 #9096 by Mariska
Hoi extra extra woensdag rijders!

Hier dan de foto's, sommige iets onscherp, maar jullie fietsen zo snel en dat kan mijn toestel niet aan :woohoo:

plus.google.com/photos/11220034910726242...3696747985057?sort=1

Leuk stukje weer Jose ;) vooral de borstcrawl van Harm....
Kreeg de wasmachine het nog schoon Harm?
Ook Monique kwam niet geheel zonder extra scrub-substantie uit de training, gelukkig wist je het wit van de Zeeleeuwenkleding schoon te houden! :P

Groet, Mariska.

Please Inloggen to join the conversation.

  • Jose
  • Jose's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
06 mrt 2015 10:23 #9097 by Jose
Hele leuke foto's Mariska! Prima genomen. Behalve dat op twee groepsfoto's tezamen maar in totaal een (1) oog van de trainer staat weergegeven en niet meer......

Please Inloggen to join the conversation.

More
06 mrt 2015 15:34 #9098 by Mariska
En op die ene foto staat helaas Miranda niet :S
Ik moet duidelijk oefenen in het nemen van groepfies :lol:

Please Inloggen to join the conversation.

More
08 mrt 2015 15:29 #9109 by Miranda
Mariska, dankjewel voor de leuke en leerzame training! Ik heb veel bijgeleerd! Leuke foto's!!

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw