Topic-icon AT: Oliebollen rit

  • de zeeleeuw
  • de zeeleeuw's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
31 dec 2015 12:42 #9746 by de zeeleeuw
AT: Oliebollen rit was created by de zeeleeuw
Vanmorgen stonden er meer dan 80 bikers bij de parkeerplaats van Johanna's Hof om in 7 groepen te gaan biken in het PWN. De gidsen hebben weer een mooie route aan de groepen voorgeschoteld met de mooiste klimmetjes, single tracks, uitdagingen en zandpaden erin.
Na afloop stonden er voor iedereen lekkere oliebollen klaar bij de Oude Keuken die dan ook gretig werden afgenomen. De aftertalk was dan ook weer ouderwets gezellig.
Alle gidsen bedankt voor de rit en alle bikers voor hun aanwezigheid.

Iedereen een fijne jaarwisseling en een sportief 2016.

Groeten de Zeeleeuw

de zeeleeuw
Bijlagen:

Please Inloggen to join the conversation.

More
31 dec 2015 12:59 #9747 by Ron
Replied by Ron on topic AT: Oliebollen rit
Was weer ouderwets gezellig met de "kleine" groep 6, maar allemaal oud gedienden bij de Zeeleeuw.
In rustig tempo het zuidelijk deel van PWN doorkruist waar het verder opvallend rustig was :)

Om ere lid Yvon ook nog van een oliebol en Thee te laten genieten op tijd terug waar de Oliebollen prima smaakten :woohoo:

Blijft een mooi evenement om het jaar sportief mee uit te luiden.

Fijne en veilige jaarwisseling straks

-Ron

Please Inloggen to join the conversation.

More
31 dec 2015 16:50 #9749 by Walter
Replied by Walter on topic AT: Oliebollen rit
Vanmorgen op pad met gruppo uno met Il leone di mare himself, de man die als er geen pad is, deze gewoon creëert, en er bij voorbaat van geniet dat er wel eens iemand in de vijver kan vallen als we daar een nauw paadje pakken. Als dat vervolgens niet gebeurt moeten we ouderwets fierljeppen over een baggersloot, hopend op een uniek foto moment.

Maar kortom een leuke rit ‘waar je bij had moeten zijn’, jammer dat je niet met ons mee wilde Joep, maar wij konden ons prima in je verplaatsen door de ruime keuze aan wielen om in te zitten. Ook wij hadden een populair wiel maar dat kwam door het achterlicht dat nog aanstond en de aandacht trok, echt.

Onderweg kennis mogen maken met het dominospel, dat is stoppen op een helling met een hele groep in je nek, fijn als je midden in de groep zit….. verder als vanouds de grote wielerverhalen waarvan de vliegende Hink (wel 25 meter) nog het beste was, of die van een duik in de ringvaart bij de Mijzenpolder met de wielrengroep.

De nazit in d’Oude Keuken was gezellig, de oliebollen heerlijk, mijn 1ste jaartje zeeleeuwen zit erop, op naar nog een paar!

Tot in 2016! (wsl zat de 2de al op de Werf)

Walter

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw