Topic-icon AT Oliebollenrit

  • de zeeleeuw
  • de zeeleeuw's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
31 dec 2014 13:19 - 31 dec 2014 13:22 #8837 by de zeeleeuw
AT Oliebollenrit was created by de zeeleeuw
Het was weer een mooie tocht vanmorgen, ik mocht de snelle mannen en vrouwen door het PWN gidsen en dat ging prima. Maar ook in de groep van Arie werd niet stil gezeten en lag het tempo hoog hoorde we na afloop :woohoo: :woohoo: :woohoo: :evil: :evil: :evil:

Bij Ruiterhuys heerlijke oliebollen gegeten en zo hebben we de laatste dag van het jaar nog even sportief doorgebracht.

Ik lees graag jullie verhalen.Groeten de Zeeleeuw

de zeeleeuw
Last edit: 31 dec 2014 13:22 by de zeeleeuw.

Please Inloggen to join the conversation.

More
31 dec 2014 13:49 #8838 by Reny
Replied by Reny on topic AT Oliebollenrit
Vol enthousiasme begon ik in groep 5 en ondanks de tempoaanpassingen lag de gemiddelde snelheid net even wat te hoog voor mij. Samen met Suus heb ik een alternatief parcours afgelegd. Gelukkig kwamen we de groep van Bart regelmatig tegen (al zwaaiend :laugh: ).
Na wat mededelingen (owh hier heb ik met Pim ook gefietst) betrapte ik mezelf erop dat ik tussen de tentplekken aan het slalommen was en op een walletje aan het biken was. :woohoo:

In ieder geval, ik vond het leuk om alle bekenden en wat minder bekenden weer even te zien, even bij te kletsen,en in mooi knallend roze op de foto te gaan (hebbuhhhhhhhhhhh)

Tot zaterdag, volgend jaar, euh tot snel dus
Iedereen een fijne jaarwisseling vanavond

Please Inloggen to join the conversation.

More
31 dec 2014 15:52 #8840 by Jan
Replied by Jan on topic AT Oliebollenrit
Wij van OOST hadden besloten om het jaar rustig uit te fietsen.
Daarbij viel de keus op Gids Arie , want dan kan je onderweg lekker ouwehoeren :woohoo:
NIET DUS!!! er werd een stevig tempo gereden, maar het moet gezegd hij heeft ons weer langs de mooist padjes geleid.
En we hadden zowaar om half 11 aan de oliebollen kunnen zitten als we onderweg geen band hadden moeten lappen, vriend Bob was hier dan ook helemaal ondersteboven van :whistle:
Kortom het fiets jaar mooi afgesloten.

Pim en Ella bedankt het was weer en mooi Zeeleeuwen jaar.

Please Inloggen to join the conversation.

More
31 dec 2014 16:07 - 31 dec 2014 16:41 #8841 by bob
Replied by bob on topic AT Oliebollenrit
Ja Jan, inderdaad, ik had ook een lekker rustig ritje in gedachten, dus een groepje opgeschoven naar Arie... maar dat was ook zowat een tijdrit, jeetje, achteraan kon ik het bijna niet bijhouden! :sick: Gelukkig ging het vooraan toch niet zo hard en kon ik alsnog genieten van het prachtige PWN en alle mooie paadjes waar Arie ons langs stuurde. We reden tot aan Wijk aan Zee, ik was ondersteboven van de afdaling daar. Pff. Maar de oliebollen maakte alles goed, Pim, dank! Leuk dat je dat regelt (en uiteraard al die andere ritjes!!). Tot volgend jaar, fijne avond allemaal.Grt bob
Last edit: 31 dec 2014 16:41 by de zeeleeuw.

Please Inloggen to join the conversation.

More
01 jan 2015 12:57 #8842 by Hans
Replied by Hans on topic AT Oliebollenrit
Zeeleeuwen,
Was weer een mooie afsluiting van een prachtig fietsjaar.
Pim zijn energie van 2014 was nog niet op dus er werd sportief gereden met zo nu en dan een tempo versnelling :laugh: . Was wel aardig dat hij dan zelf ook even aan gaf (gaf daarbij ook aan dat ik er wel vanaf gereden zou worden :sick: ) Alle paden en afdalingen weer gezien waarbij de favoriet van Pim, de Doodshoofd afdaling bij Wijk aan Zee,weer een bijzonder spektakel gaf. De groep kon het prima volhouden en af en toe vielen de gesprekken even stil als Pim de pedalen wat meer onder druk zetten. Na half elf nog even achter het oude thee huis de hellingen beklommen waarbij Corine het spoor bijster raakte en de helft van de groep uit het zicht verdween. Op naar de koffie waar Pim wat later arriveerde omdat zijn parcours kennis hem niet kon verhinderen dat hij achter het Oude Theehuis toch nog op een recent nieuw aangebracht hekwerkje knalde. Die duikeling hebben wij gemist maar wou het jullie toch even meedelen! Dus let altijd op waar je rijdt!! Na de prima oliebollen met de groep van oa Team Oost naar huis geknalt en ik was zoals Pim gezegd had er nog steeds niet afgereden.!!

Dat het nog zou komen had ik ook niet meer verwacht maar ja op de laatste rotonde bij de Stationsweg had een automobilist geen tijd meer om langer te wachten en reed de rotonde op nog voordat ik hem volledig voorbij was :evil: :evil: Ik was zo relaxed van de mooie ochtend dat ik soepel de val kon opvangen gelukkig. Helaas van de schrik niet goed genoeg naar mijn fiets gekeken en toch een slag je in het achterwiel opgelopen. Morgen maar even kijken of Piet de Wit zo'n mooi carbon wiel weer recht kan krijgen. Even goed een mooie ochtend gehad :) . Allemaal de beste wensen voor een gelukkig en sportief 2015!

Groet Hans

Hans

Please Inloggen to join the conversation.

More
01 jan 2015 21:44 - 02 jan 2015 08:21 #8843 by Mariska
Replied by Mariska on topic AT Oliebollenrit


Hier foto van oliebollen groep 4 :laugh:

Met natuurlijk voor iedereen de beste wensen.... gezondheid, geluk en liefde....

Groep vier is kris-kras naar het Ligustervlak en de Kikkerpoel gereden... mooie trainingslocatie zodat er wellicht meer fietsend omhoog komen :whistle:

Groetjes, Mariska.
Last edit: 02 jan 2015 08:21 by de zeeleeuw.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw