Topic-icon zaterdag 30 aug Raisin Hope Cycling Spaarnwoude

  • Peter_m
  • Peter_m's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
20 aug 2014 20:18 - 24 aug 2014 18:51 #8309 by Peter_m
Raisin Hope Cycling Event

Een mooi doel, route en een BBQ toe.


grtjes Peter

___________________________________________________________________________

www.raisinhoperide.nl/Op en rond wielercircuit Wheelerplanet in Spaarnwoude vindt zaterdag 30 augustus a.s. de derde editie van het Raisin Hope Cycling Event plaats. Er zijn verschillende toertochten, waaronder ook twee uitdagende MTB-parkoersen. De opbrengst komt ten goede aan aangepaste fietsen voor mensen met hersenletsel.

Op deze door de Raisin Hope Foundation Nederland (RHF) georganiseerde dag kunnen er sportieve toertochten worden gereden van 3, 25, 50, 100 en 150 kilometer en MTB-tochten van 30 en 45 kilometer. De MTB-toertochten zijn uitgezet door MTB Spaarnwoude en leiden door het fraaie recreatiegebied rond skibaan Snowplanet. Na afloop is er een gezamenlijke barbecuelunch.

De Raisin Hope Foundation Nederland wil met dit evenement geld ophalen voor haar aangepaste fietsenproject. De nog jonge stichting wil op verschillende locaties in Nederland aangepaste fietsen realiseren, die op gratis uitleenbasis voor alle mensen met hersenletsel beschikbaar zijn. Zo kunnen zij gezond bewegen, hun vrijheid terug winnen en weer midden in het leven staan. Om dit te realiseren verzoekt de organisatie alle deelnemers een eigen sponsoractie op te zetten onder familie, vrienden, kennissen, collega’s en relaties.

Inschrijven voor deze toertochten kost 25 euro. Wie uiterlijk woensdag 27 augustus inschrijft krijgt de barbecue er gratis bij. Op de dag zelf inschrijven kan ook voor hetzelfde bedrag, maar dan zonder barbecue. Inschrijven kan via www.raisinhoperide.nl . Mensen met hersenletsel kunnen gratis deelnemen, maar worden wel verzocht zoveel mogelijk betalende fietsvrienden mee te nemen of een sponsoractie te starten.
Last edit: 24 aug 2014 18:51 by Peter_m.

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 aug 2014 10:03 #8330 by Els
Lijkt mij leuk om mee te fietsen; wie gaat er mee?? :)
Of op de MTB of op de racer? ( beetje afhankelijk van het weer....)

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw