Topic-icon Training zaterdag 30 januari.

  • Miranda
  • Miranda's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
30 jan 2016 13:30 - 30 jan 2016 13:31 #9769 by Miranda
Training zaterdag 30 januari. was created by Miranda
Vanmorgen was de vraag of de thuisblijver vandaag dan toch eens gelijk ging krijgen, maar direct aan het begin van de training bleek dat de thuisblijver wederom ongelijk kreeg!!!! Het was droog!!
Onder de enthousiaste begeleiding van Arie hebben we een heerlijke training achter de rug. Na 5 minuten zijn we zelfs gestopt om ons te ontdoen van alle regenkleding, want het werd wel erg warm. Een mooi parcours met drie maal een stop waarbij we rondjes met opdrachten hebben volbracht. Het was genieten!! Het water kwam absoluut niet van boven en dus heeft Arie zijn best gedaan om al het water wat op de grond lag mee te pakken. Dus we zijn thuis niet schoon aangekomen en hadden de heerlijke warme douche dubbel en dwars verdiend!
Arie bedankt, we hebben lekkere fanatieke kilometers gemaakt met heel veel gezelligheid!!
Last edit: 30 jan 2016 13:31 by Miranda. Reden: Foutje

Please Inloggen to join the conversation.

More
01 feb 2016 10:18 #9771 by bernard
Replied by bernard on topic Training zaterdag 30 januari.
Ik vind het echt zielig voor de mensen die dachten dat het geen goed weer was om te trainen. Die hebben echt iets heel erg leuks gemist. Arie was in topvorm in zijn rol van Dirty Harry. Zijn nieuwe fiets most kennelijk stevig ingewijd worden. In straf tempo en met de nodige grappen toerden we door het duin. Dit bracht ons van het ene glibber rondje naar het andere , waar we telkens helemaal los mochten. Het toppunt, of meer het dieptepunt, was het rondje bij de Kaagweg. Daar stond Arie te filmen bij een grote diepe plas en volgens mij stiekem te hopen dat er iemand onderuit zouden gaan.

Nu weet iedereen dat je bij Arie altijd waar voor je geld krijgt. Maar dit keer was het echt onze eigen schuld dat we zo laat terug waren. Bij de Kruisberg mochten we kiezen: naar de koffie of nog even 3 rondjes knallen. Dat werd natuurlijk nog even het bordje helemaal leeg eten door nog 3 keer omhoog alles uit de kast te halen.

Behalve de laatste waren we ook de modderigste in de Oude Keuken. Het mooie is dat je dan nog steeds van harte welkom bent. De welverdiende koffie smaakte extra lekker.

Bernard

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw