Topic-icon EPE aftertalk

  • Mariska
  • Mariska's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
More
09 jan 2016 14:33 #9764 by Mariska
EPE aftertalk was created by Mariska
Dank aan alle Zeeleeuwen die stonden te juichen, te roepen, aan te moedigen, foto's te maken etc etc. Wat is het toch leuk om je naam te horen, dan gaat er nóg n schepje bovenop en is het helemaal leuk om wél fietsend de strandopgang te gaan terwijl ze om je heen aan t wandelen zijn :P
Super!! Dank dank dank!!
Mariska

Please Inloggen to join the conversation.

More
10 jan 2016 18:26 - 10 jan 2016 18:29 #9765 by de zeeleeuw
Replied by de zeeleeuw on topic EPE aftertalk
Ha Mariska, mooi dat je begonnen bent met de aftertalk. Ik hoop dat er veel zeeleeuwen hun ervaring met deze mooie editie van EPE hier neer willen zetten.
Iedereen die gereden heeft hulde en ook aan de zeeleeuwen die niet gereden hebben en ons stonden aan te moedigen hulde, altijd mooi om je naam zoveel keer te horen.

Ik heb weer een hoop blauw wit en blauw roze gezien op het strand.

Zelf op de heen weg in de kopgroep mee gereden en terug gas erop maar bij keer punt brak het peloton en ik zat net achterin vanwege pomp uitlenen aan mijn ploeg genoot. Maar toch nog redelijk naar voren gereden en binnen het uur over de finish.

Deze editie heeft iedereen een mooie tijd neergezet , het strand lag er top bij en de wind was precies genoeg om heen lekker door te kunnen rijden en terug vol gas erop. Volgend jaar kan het weer heel anders zijn en kan je toch ondanks de vele trainingen zomaar een mindere tijd neer zetten.

Groeten de Zeeleeuw

de zeeleeuw
Bijlagen:
Last edit: 10 jan 2016 18:29 by de zeeleeuw.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw