Topic-icon AT zaterdagtraining 28-11-15

  • Steffen
  • Steffen's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
More
28 nov 2015 14:47 - 28 nov 2015 14:49 #9667 by Steffen
AT zaterdagtraining 28-11-15 was created by Steffen
Hierbij de link van het filmpje van de bunny-hop van deze zaterdagmorgen.
O ja, en van de 3 foto's .
Last edit: 28 nov 2015 14:49 by Steffen.

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 nov 2015 15:58 #9668 by Dennis
Replied by Dennis on topic AT zaterdagtraining 28-11-15
Vanmorgen om 8.30 stonden diverse zeeleeuwen weer paraat om het strand op te gaan, nu wel op een iets meer beschutte plek als normaal want de wind uit zee was aardig aanwezig. Groep jeroen s/Nijntje werd nu groep jeroen s/quicksilver (tijdelijk vernoemd naar de winkel waar we een beschut plek vonden).
Het strand lag er mede door de wind van zee smal bij. Bij het eerste stuk strand had ik nog de gedachte ik had nu nog heerlijk in een warm bed kunnen liggen maar als je eenmaal even bezig ben dan is het toch weer heerlijk om op het strand te kunnen trainen.
Dit keer zijn we richting het noorden gegaan en toen we eenmaal een iets breder strand hadden zijn we bij een strandopgang een keer of 4 erop en eraf gegaan, een betere manier op warm te worden is er niet !!
Daarna hebben we een intervaltraining gedaan, 4 keer hebben we 5 minuten op hoog tempo gereden (volgens jeroen s hadden wij Italiaanse minuten aangehouden ipv nederlands minuten) en tussen de 5 minuten zat een herstel van 10 8 6 en 4 minuten.
Daarna hebben we een ploegenachtervolging gedaan, vanaf een punt (wat gekenmerkt was door een dode jan van gent en een mogelijke aangespoelde landmijn) werden er 2 pionnen neer gezet. Wij werden in 2 groepen ingedeeld waarbij de groepen in verschillende richtingen om de pionnen moesten rijden en dan na 3 rondjes was er een winnend team. Als het goed is eindigde dit in een gelijkspel, waarbij ik wel wil benoemen dat als je fiets met je bidon ondersteboven in de houder dit mogelijk wat tijdwinst kan opleveren, ik zal dit mogelijk tijdens een komende strandrace nog eens gaan proberen.
Op de terugweg hebben we in een normaal tempo terug gefietst naar egmond aan zee en dit was gelijk het einde van een heerlijk training !!, Jeroen S bedankt hiervoor.

Voor de liefhebbers hierbij nog de gps track van de training van vandaag.
www.strava.com/activities/440687740
connect.garmin.com/activity/968855021

Met groet

Dennis Groen

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw