Topic-icon vrijdagochtend training

  • Mariska
  • Mariska's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
More
13 nov 2015 13:41 #9646 by Mariska
vrijdagochtend training was created by Mariska
Hoi

Om te voorkomen dat Jose weer de aftertalk 'moet' beginnen, start ik m maar ;)
We werden lekker gemaakt met een training bij de Laguna, althans, ik vond dat een lekker-makertje.
Verzamelen in Egmond, wind bijna pal uit het westen, dus even schuilen achter het gebouw naast Japie Japie. Een aantal was vanaf Castricum over t strand gekomen en had al zand, schuim en water meegenomen. Dat beloofde wat!
Niet iedereen was er om negen uur, maar doordat we eerst een opwarmrondje bad zuid-hoofdafgang deden, kwam dat toch nog goed.
We vlogen bijna de opgang op, ketting op je grote blad laten zitten kon goed.
Daarna over de boulevard naar bad noord en daar t strand weer op.
Dichtbij het water rijden was dit keer minder makkelijk dan hogerop, het gas mocht erop om naar Bergen te rijden, dus gaan met die banaan.
De groep viel al snel uiteen en bij Bergen aangekomen werd er van het plan naar de Lagune te rijden afgezien... :blink:
Als alternatief mochten we wel het volgende doen: drie maal een ronde over de Boulevard tot Zilte Zoen, daar t strand op en tegen wind terug naar de hoofdafgang. We werden aardig gezandstraald tegen de wind in, vooral degene die geen bril droegen hadden daar best spijt van!
Maar zowaar ging het rijden tegen de wind in best aardig, dus... toch wel naar de Laguna?
Nou ja, we zijn er een beetje bij in de buurt geweest, bij Hargen aan Zee was het tijd om om te keren als we tenminste nog rond elf uur aan de koffie in Egmond wilden zitten.
Het eerste stukje tot Schoorl aan Zee deden we over het fietspad, daar splitste de groep in tweeën: een fietspad groep en een strandgroep :P
De strandgroep had een mooie strandafgang bij Schoorl, lekker steil naar beneden, leuk! Daarna maakten we twee waaiers om naar Egmond te rijden die al snel in meerdere waaiers uiteen vielen.
Claudia hopte nog wat van de ene naar de andere waaier, maar uiteindelijk reden Olga, Richard en ik met zijn drietjes verder.
Tussen t Woud en Egmond had Pim de anderen bij ons gebracht, maar op het moment dat Pim zijn windschermfunctie uitzette, waren ze weer weg ook :whistle: en dan bedoel ik naar achteren :laugh:
We zijn daarna in Egmond nog even gekeerd om de achtersten op te halen en nogmaals langs de camera van Aniel en Jeroen H. te rijden die hun kite-kunsten aan het filmen waren.
Nog eenmaal aanzetten om de strandopgang bij Egmond te nemen en naar de koffie!
De fietspadgroep was nog verder opgedeeld dan de strandrijders dat waren: in Bergen weer het strand op, wel naar de koffie in Egmond, of meteen naar huis.
Verder zijn we best een hechte groep hoor :blush:

Resumé: heerlijk getraind op een best aardig strand met lekker veel wind, top!
Enne... de Laguna staat nog steeds op de planning! Toch?

Groet, Mariska.

Please Inloggen to join the conversation.

More
13 nov 2015 13:50 #9647 by Jose
Replied by Jose on topic vrijdagochtend training
Nou, goed gedaan Mariska. Leuk stukje en goed beschreven wat we allemaal door hebben moeten maken. Was wel lekker. Vooral voor de wind....
Ik was al begonnen aan mijn verslagje, maar dat hoeft dus niet meer. En dus hoef ik ook niet te vermelden dat er iemand door Pim terug naar zijn groep geduwd werd. Diegene had mij al een flinke som zwijggeld beloofd als ik zijn naam niet zou noemen. Dus ik ga dan ook echt niet verraden dat het Ruud was.
Tot volgende week!

Please Inloggen to join the conversation.

  • Mariska
  • Mariska's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
More
20 nov 2015 13:06 - 20 nov 2015 13:07 #9658 by Mariska
Replied by Mariska on topic vrijdagochtend training
Hoi
Dit keer strandtraining in t duin: nou dat lukt prima hoor! Je neemt t Ligustervlak, rijdt m drie keer de ene kant op, daarna drie keer de andere kant en er is zo weer n uurtje voorbij :lol:

Daarna gingen we toch nog even t strand op voor t traject Heemskerk Castricum, als t goed is zijn daar zelfs bewegende beelden van ;)

Bedankt weer Pim voor heerlijke ochtend buitenspelen!!
Mariska
Last edit: 20 nov 2015 13:07 by Mariska.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw