Topic-icon Ontbijtrit 13 juni

  • Mike71
  • Mike71's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
13 juni 2015 11:25 #9431 by Mike71
Ontbijtrit 13 juni was created by Mike71
Een tour door de speeltuin van Pim (groep 1)

Zaterdagochtend, allemaal heel vroeg uit de veren, want om 7.00 uur gaat de ontbijtrit vanaf Johanna’s Hof van start. Iedereen was stipt op tijd, behalve Marcel…….even wachten nog. Hij komt vast wel……, maar na 5 min. wachten vertrekken we dan toch. Zonder Marcel (verslapen?).
De tour begon ditmaal aan de noordkant van de Zeeweg. Even rustig warm draaien door veel mul zand (dat komen we vaker tegen vandaag!) en dan gelijk naar de uitkijkpost naast de trap omhoog en via de trap weer naar beneden. Eenmaal bij camping Bakkum aangekomen blijkt Pim toch niet zo goed de weg te weten. Tot 2 maal toe verkeerd gereden, maar via een aantal tuintjes komen we toch aan bij de “speeltuin”. Rondje over de natuurlijke "balk" (deze mag weer wel!) en één maal een rondje om de schommels door, uiteraard, mul zand. De vroege kampeerders dachten echt dat we allemaal krankjorum zijn.

Snel naar de andere kant van de Zeeweg en kris kras door de duinen richting Wijk aan Zee. De eerste hoestbuien komen al opzetten achterin de groep. Pim sleurt aan kop en de rest komt er, al stofhappend en hoestend er achteraan. Voor Rene was het allemaal niet uitdagend genoeg. In een bocht greep hij zijn kans om een mooie schuiver met doorrol te maken. Eén met een hoge uitgangswaarde, die werd beloond met een 9,2. Hopelijk heb je er niets aan overgehouden, Rene?
Bijna in Wijk aan Zee aangekomen, nog even door de zandvlakte. Alsof het niet mul genoeg is geweest tot nu toe. Een enkeling is het gelukt al fietsend tot aan het eind door te gaan, de rest heeft heerlijk gewandeld. Blijkt nu dan toch dat de training niet voldoende zwaar is geweest dit jaar? Of is dit de start van het strandseizoen? De liefhebbers mochten op de terugweg nogmaals de zandvlakte nemen. Via de andere kant is het wel iedereen gelukt om fietsend over te komen.
Vlak voor Dijk en Duin bedankte Pim de groep voor de gezellige zaterdagochtenden en waren wij natuurlijk de allerleukste groep ooit ;) Snel naar het ontbijt, want daar waren we wel aan toe.
Een heerlijk ontbijt met brood, roerbakei en Parijse Wortelsoep stond voor ons klaar. De trainers werden nog even in het zonnetje gezet…..bedankt allemaal! Pim, jij speciaal bedankt! Ik heb er dit voorjaar van genoten. Het was voor mij de eerste keer en weet zeker dat ik me volgend jaar weer aanmeld.

Gr. Mike

Please Inloggen to join the conversation.

More
13 juni 2015 14:36 #9432 by MTBé René
Replied by MTBé René on topic Ontbijtrit 13 juni
Alleen een deukje in mijn ego, Mike. Gelukkig gaan ze die dennenbomen allemaal rooien, dan is het afgelopen met dennennaalden en dennenappelen op de paadjes. Kun je tenminste vol door een bocht

Please Inloggen to join the conversation.

More
13 juni 2015 20:59 #9433 by Hans
Replied by Hans on topic Ontbijtrit 13 juni
Zo en dat was dan weer de laatste keer
Langer trainen dat hoeft niet meer.
Veel van de trainingen heb ik helaas moeten missen
maar de rest van de groep heeft denk ik de hele tijd staan pissen.
Gezeur over het ligustervlak voor de 2de keer en een beetje rul zand
mannen wat is er met jullie aan de hand.
Wees blij met wat je hebt en wat je kunt doen
geniet in de natuur op je fiets van een verdwaalde parelhoen.

Nee hoor mannen van ploeg 1 ik heb weer genoten van de rit
ben nu wel blij dat ik lekker op de bank zit.
Het tempo was stevig en een uitdagend parcour
goede grappen en grollen en slap geouwe hoer.
Pim je hebt het weer volbracht iedereen tevreden de zomer in
200 Zeeleeuwen hebben het allemaal naar het zin.

Veel schrijvers zijn er helaas niet op het forum
maar met een gedicht krijgt het toch wat meer decorum.
Dus Zeeleeuwen schroom niet en leef je uit
een mooie zomer gewenst en de groeten van Hans Spruit

Hans

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw