person_outline
search

Topic-icon AT zaterdag 23 mei

  • marloes
  • marloes's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
23 mei 2015 13:25 #9372 by marloes
AT zaterdag 23 mei was created by marloes
Toptraining vandaag. Onderuitgeschoven op het betonpad. Lekke band na de koffie. En al voordat ik een enorme bult op mijn bovenbeen had noemden Richard en Thijs me dik.
Maar best lekker gefietst. :P
Fijn pinksterweekend allemaal,
Marloes

Ps Elly blijkt heel goed te kunnen springen met haar fiets! Ik was onder de indruk:)

Please Inloggen to join the conversation.

More
23 mei 2015 14:31 #9373 by AlexdeJong
Replied by AlexdeJong on topic AT zaterdag 23 mei
Vandaag was een dag van de techniek!:dry:

We begonnen in een beetje gespetter op het grasveld met een slalom, de hoek om en dan aanzetten voor de bunny-hop, de slalom werd steeds kleiner gemaakt en de bunny-hop werd een bunny-hops!:blink:
Toen we dat allemaal onder de knie hadden zijn we op weg gegaan naar Beuk `m erin om de vers geleerde Hop`s in de praktijk te brengen, maar kan me niet meer heugen dat we ze ook gebruikt hebben daar! In ieder geval niet met het achterwiel! Eerst langs het kleine zandpadje naar boven om vervolgens de 3 afdalingen te doen, 1 lekker door het zand en 2 lekker over de wortels! En erna een klein rondje uitgezet om hem van de andere kant te op 3 manieren te bedwingen!:silly:
Erna nog stoeien (slalom) met het prieeltje wat sommige zo goed beviel dat ze morgen weer de hele ochtend gaan oefenen (als alle palen er nog staan):laugh:, nog een rij hem uit het vak spelletje, en bidon neerzetten en weer oprapen, wat bij sommige tot hilarische taferelen leidde!:side:

Please Inloggen to join the conversation.

More
23 mei 2015 14:32 #9374 by AlexdeJong
Replied by AlexdeJong on topic AT zaterdag 23 mei
Opzich weer een leuke, leerzame en afwisselende les, bedankt Steffen. ;)

Please Inloggen to join the conversation.

More
23 mei 2015 20:49 #9375 by eagle
Replied by eagle on topic AT zaterdag 23 mei
Groep 2, trainer Arie “leeuw van God” :)

De 10de en tevens voor vele de laatste training van dit voorjaar, oké er komt nog een ontbijtritje maar dan zonder, “trappen trappen” een snerpend fluitje een grap en een grol, een zeer verhelderende uitleg van hoe en wat :pinch: , een hopeloze blik, weer een glimlach op zijn gezicht :woohoo: , een boom onderzoek, draaien draaien en draaien, altijd laat bij de koffie en het gemis van Corry vandaag, zo maar een paar dingen die we zullen missen. :(
Over wie ik het heb ???? DE trainer van een hechte groep 2, ARIE, wat een inzet om ons van alles bij te brengen en ik kan wel van een ieder zeggen dat we elke keer heerlijk getraind hebben in storm, wind, zuchtje, regen, motregen, druppels groot en klein, maar meestal in de zon. :)
Soms hadden we wel eens moeite om de trainer te begrijpen maar dat kwam door de dames die ons afleidde en zodoende we er niets van begrepen. :kiss:
Maar onze bevlogen trainer wankelde niet en hield stug vol en ging ons zelfs regelmatig ons voor om te laten zien wat hij bedoelde, waarvoor hulde. :woohoo:

Dus namens iedereen,
Arie hartelijk dank wat je allemaal voor ons over heb gehad en wat je moest laten, en bij deze de vraag allemaal van groep 2 de volgende keer weer bij U!!! :) aub :cheer:

p.s we zullen je missen :( :dry:

Gr. Jos B)

Please Inloggen to join the conversation.

More
23 mei 2015 22:17 - 23 mei 2015 22:55 #9376 by Robert.G
Replied by Robert.G on topic AT zaterdag 23 mei
Ja Jos,

Gelukkig hebben we je beelden nog: de Zeeleeuwen draaien doorrr..

Robert van Gent.
Last edit: 23 mei 2015 22:55 by Robert.G. Reden: typo

Please Inloggen to join the conversation.

More
24 mei 2015 13:05 #9377 by zeeleeuwjan
Replied by zeeleeuwjan on topic AT zaterdag 23 mei
Hierbij een verslagje vanuit groep 1

We begonnen met een relatief klein gezelschap. Pim ging een route uitzetten en wij mochten met Bart no 1 :-) mee en die liet ons warm draaien op een bijzondere wijze, we moesten rennend met de fiets in de hand een aantal keer om de fiets heen draaien, daarna er op springen en andere kant er weer vanaf….toen moesten we tweetallen vormen (de fiets werd even aan de kant gezet) waarbij de één zich als een plank moest gedragen en zich achterover moest laten vallen waarbij de ander door de knieën moest om de boel op te vangen. De plank moest vertrouwen hebben in zijn partner (wat natuurlijk lastig is). Enigszins van slag kwamen we bij Pim terug om zijn parcours te gaan verkennen. Het bleek een zeer afwisselend parcours te zijn, terwijl we niet verder dan een kilometer van Johanneshof/Hoep kwamen. Eerst moesten we onze bidon ergens neer zetten (die mochten we niet meenemen), telkens als we deze tijdens het parcours tegenkwamen moesten we deze al fietsend oppakken en een stukje verderop weer neerzetten, uiteraard zonder met de voet op de grond te komen. Stukjes sprinten, leuke singeltrackies, mul zand, kleine klimmetjes ..….we kwamen alles wel zo’n beetje tegen. Het bleek een rondje te zijn van 2,5 km waarbij we er uiteindelijk 10 hadden gereden. Was weer een lekkere training mannen!

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw