person_outline
search

Topic-icon AT zaterdagochtend 9 mei

  • eagle
  • eagle's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
09 mei 2015 19:23 #9340 by eagle
AT zaterdagochtend 9 mei was created by eagle
Ja lekker hoor, staat er om 18.42 nog niks op het forum :evil: en dat met zo'n ongeveer 100 man + Corry aan het rossen door de bossen (en duinen), een schande!!!
Gelukkig waren er weer een aantal niet aanwezig en ook Olga die is nu trainster geworden en daar zijn we ook al bijna vanaf, word saai zo. :blush:
Maar ja als je ziet bij die Dolf thuis.....er staat bijna niks meer overeind, dan maar beter dat die ook maar ff weg blijft. :ohmy:
En nog wat, bijna onze Corry weg bij haar “ mannen “ ze werd gelokt door die Thijs.....eng mannetje dus. :angry:
Wij op pad met een slinger naar die Olderbannerhuppeltjespad om daar tegen wind in sprintjes te doen tot het einde hiervan, moeilijk met zoń woei tegen en al gauw was er niemand meer in staat om op kop te rijden, maar als de trainert Arie dwingend op je in gaat spreken dan moet je wel weer. :pinch:
Hierna richting camping en toen waren we onze Jacco, bijgenaamd “el takko “ even kwijt, maar met een mannelijke schreeuw van onze Corry ( die van de ”mannen”) moest Arie wel even stoppen. :cheer:
Jacco weer bij de groep, later werd duidelijk waarom hij er even niet was, en toen op het parkeer terrein even de uitleg, ook vandaag weer 2 ronden in 1 ronde en het voorrijden van de meester, waar bij we ook nog even een paaltjesslalomheenenweer :dry: moesten af leggen, ik hoop dat het duidelijk is voor de andere groepen.
Mooi hoor, 2 groepen van start om niet te wachten bij klim en afdaal werk en een ieder deed zijn stinkende best, jammer dat de body van Fred vast liep, dames van zijn achterwiel hoor. :lol:
Hierna na de '”bloemberg” waar geen enkele bloem te zien was behalve Melissa en Corry dan, hier met koppels van gelijke sterkte :huh: en lekker een half uurtje bij elkaar blijven en dan wel blijven trappen natuurlijk.
O ja bijna vergeten, onderweg hierheen een enorme tak (boom ) met bever sporen........... en Jacco(el tacco) was even weg …ja ja ;)
Naar de koffie rijden is altijd leuk bij ons, omdat we dan altijd gaan uitrijden en dat gaat ons geweldig af. :dry:
Was wel even schrikken dat we nog een groep tegen kwamen, ook al zo laat, dus volgende keer zijn wij nog later, we laten ons niet kennen.
Nou dit was nu alles, even een slap stukje schrijven en klaar, staat leuk op de site van Pim en de jarige Ella. :kiss:

Arie weer de complimenten en tot de volgende (week) keer

Gr. Jos B)

Please Inloggen to join the conversation.

More
09 mei 2015 19:48 #9342 by de zeeleeuw
Replied by de zeeleeuw on topic AT zaterdagochtend 9 mei
Ha Jos

Ik waardeer het zeker dat je een stukje schrijft :kiss: , dat is altijd leuk om te lezen. En ik weet dat ook anderen dat lezen. Uit groep 1 heb ik gewoon iemand de opdracht gegeven om wat te schrijven dus dat komt ook nog wel, we hebben tenslotte weer van alles meegemaakt :woohoo: :woohoo: :woohoo: En dat zal ook wel in de andere groepen zo zijn geweest.

Bedankt voor de opstart en nu hopen op nog meer leuke verhalen uit de groepen

Groeten de Zeeleeuw

de zeeleeuw

Please Inloggen to join the conversation.

More
09 mei 2015 22:06 #9343 by Jos Albatros
Replied by Jos Albatros on topic AT zaterdagochtend 9 mei
Groep 5 Steffen
Was iets te laat van huis gegaan, auto geparkeerd in Egmond aan de Hoef, op de fiets door het duin met windje tegen gelukkig toch nog op tijd voor de grand depart. Ben er inmiddels wel achter, moet eerst half uurtje rustig in fietsen voordat ik met de training begin, anders hang ik twee uur aan het elastiek.
Onze Steffen knalt er altijd gelijk vanaf het begin in. Had in eerste instantie het plan om een klim training te doen, het werd bij nader inzien een ander rondje. Koppeltje paarden zorgden dat het weer een ander rondje werd, leek wel even Rawhide in de duinen bij Castricum.
Rondje was een single track, veel bochten, koeienvlaai, bramenstruiken, boomstronken en wat uitstekende takken. Eerst vijf keer met de klok mee, 5 keer andersom. Route was zo gemakkelijk te vinden voor mij, ik bleef wederom op de juiste track. Ook deze keer waren er geen pylonnen nodig Frank! Daarna nog zes keer dezelfde ronde in tweetallen, om en om op kop.
Transfer ging weer in een razend tempo naar een trap.
Was het hier dat ik een opmerking van Frans Mak kreeg tijdens de afdaling, wederom de bevestiging dat fietsen voor een groot gedeelte tussen de oren zit. Trap in het duin werd steeds gemakkelijker te nemen, maar ook de trap thuis. Heb je keihard getraind, moet ik thuis 17 treden op om bij de douche te komen, vandaag was het een makkie Frans, nog bedankt voor het compliment.
Mijn fiets is inmiddels afgespoeld, heb lekker getraind trainer, bedankt.
Nu nog zorgen dat ik morgen niet wordt gechickt door mijn dochter dan is mijn weekend top.
Goed weekend allemaal.

Please Inloggen to join the conversation.

More
09 mei 2015 22:26 #9344 by Ome Ton

Please Inloggen to join the conversation.

More
09 mei 2015 22:27 #9345 by Ome Ton

Please Inloggen to join the conversation.

More
09 mei 2015 22:28 #9346 by Ome Ton

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw