Topic-icon AT: Woensdagavond Training 6 Mei

  • Ferry
  • Ferry's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
07 mei 2015 19:55 #9334 by Ferry
AT: Woensdagavond Training 6 Mei was created by Ferry
Vanwege de het overweldigende enthousiasme om een verhaaltje te schrijven op de site zie ik me genoodzaakt het goede voorbeeld dan maar te geven.

Het was een winderig begin van de avond training van groep 1. 5 minuutjes eerder van huis om op tijd te komen bij Johannas Hof. Voorafgaande aan deze training was er gestemd over de trainingslocatie. GMA stond in de planning maar werd bijna unaniem weggestemd voor Joh. Hof. Kees en mijzelf uitgezonderd, ik dan niet in string maar Kees had wilde plannen. Een keer trainen in je achtertuin is ook wel eens leuk, hoewel je dan niet echt km’s maakt. Vervolgens werd er achter elkaar afgehaakt door de groep waardoor er op het eind nog 7 man over waren.

Op naar Joh. Hof dus. Zoveel mogelijk tussendoor maar dat is er niet genoeg. Paar keer bijna het NH kanaal ingewaaid maar dikke banden rijden gelukkig ook goed op asfaltloze ondergronden, water even daargelaten maar zover kwam het (net) niet. Op de minuut aangekomen bij Joh. hof waar alleen Jan nog ontbrak die nog onderweg naar…… maar dat wist ie niet. Die zagen we dus een aantal maal voorbij komen in zijn bus om zich vervolgens bij ons aan te sluiten. Op naar Duin en Bos. Paar keer (3)hellinkje op om warm te worden tegen omslagpunt net niet boven naar links langs de steile afdaling naar het naastliggende brede pad alwaar iemand zijn handvat tegen een boom parkeerde en een grappige uitglijder maakte. Aansluitend kwamen de techniek stukjes. Stijl klimmetje met een paar lastige worteltjes en een afrondende mulle klim. Deze klimmetjes een keer of 5/6 genomen. Daar ga je ook best kapot op. Brede pad oversteken en nu niet langs de steile afdaling maar er af. Paar slik en gloep momentjes voor menigeen maar uiteindelijk reed toch iedereen naar beneden. Soms ietwat ongecontroleerd maar in ieder geval heel. Na deze voor sommigen vooral geestelijke marteling tijd voor een iets langere inspanning. Kwartiertje een groot rondje bovenlangs onderlangs langere mulle klim tot de 15min voorbij waren. Ook dit was weer een techniek rondje. Zowel voor de fiets als de mens. Mike zijn stuur stond haaks op zijn vork, vlgs mij ieder keer bij dezelfde wortel…..of stond ie er gewoon nog na het 2e rondje. Jan had schakel problemen en Bram zou later een klapband oplopen maar gelukkig was er dan weer niets mis met de bus van Jan.
Afsluitend dus een wedstrijdje in de vorm van een estafette. Meesterlijk vals gespeeld door Wouter tot ergernis van Sjoerd. Wie er nou eigenlijk gewonnen heeft was niet helemaal duidelijk daar de band van Bram alle aandacht kreeg.

Lekker getraind en ook lekker naar huis gereden. Met 50+ langs de Hoeverweg is altijd leuk….je hebt em alleen nooit helemaal wind mee. Toch weer snel thuis.

Mannen bedankt voor de gezelligheid.

Grtz, Ferry

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw