Topic-icon AT zaterdagochtend 2 mei

  • eagle
  • eagle's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
02 mei 2015 20:57 #9321 by eagle
AT zaterdagochtend 2 mei was created by eagle
Ik moest wel even knipperen met mijn ogen :blink: en ik zag het echt goed, nog niets op het forum......... :dry: op de groeps app gaat het wel veel beter, ook al betreft het hier wat andere dingen :blush: :blush: :blush: .

Daar gaan we dan :) weer, vandaag op naar de Franschman en ik had me iets verkeken :huh: op afstand en dan ook de tijd natuurlijk. :pinch:
Meteen vanaf huis een goed tempo erin gezet en bij Heiloo zag ik vanachter de gesloten spoorbomen de groep wegrijden richting Egmond en kon snel aansluiten. :)
Arie had op Google maps 2x een leuk parcours gezien en daar moesten we dan ook heen rijden met het bekende leuke tempo, maar toen weg tempo even stoppen een lekke band bij Peter :unsure: , die ook al iets van pech had bij het wegrijden van de parkeerplaats.
Heerlijk even in de zon gestaan trouwens, maar we moesten weer verder en dan met een snerpend fluitje van trainer Arie wat betekende een van de vele tussensprints.
Het was wel te merken dat onze Olga er niet bij was, maar die rol nam onze Corry naadloos over, en we moesten niet lullen maar biken waarvoor onze groepsdank. ;)
Aangekomen op het trainingsgrond moesten we wel 5 ronden op een prachtig groot en moeilijk parcours rijden en dan telkens een tandje erbij, om het niet te moeilijk te maken voor ons reed onze trainer Arie het eerst voor om de natuurlijke vergissingen tegen te gaan. :woohoo:
Op zich ging het prima en hoorde dan ook geen enkele wanklank bij de beoefenaars, dus een ieder geslaagd voor deze oefening.
Hierna naar Hoog-laag of laag en Hoog, en hier ging het uitleggen moeizamer of het luisteren en het verwerken hiervan viel niet mee :ohmy: , dat weet ik niet meer. :unsure:
Het kwam erop neer dat twee rondjes in een(1) rondje werd verweven, Arie dus even voor gedaan waar je af moest steken naar beneden voor het kleine rondje en na deze ronde kreeg ik de meute achter me aan voor de grootte ronde en kregen we dus bij elkaar een(1) ronde, ha ha. :laugh: :laugh:
Ook hier ging alles goed, lekker staand klimmen,snelle afdaling, mul zand en toen opeens een afgesloten afdaling kleine ronde in de 5de ronde door boomstammen, en deze waren net neer gelegd door onze Jacco, en ik over de kop met een beenklem tot gevolg.(ipon) :sick:
Ik had wel begrip voor de actie van Jacco, alleen die paden gebruiken van het parcours van Schoorl en geen andere a.u.b., de mtb(ers) hebben het al moeilijk genoeg om een nog grotere parcours voor elkaar te krijgen. :(
Bekaf mochten we rijden naar huize Glorie in de Gloria wat iets minder af ging voor alweer Peter, wiel scheef en klem, recht gezet en ging weer scheef en toen zagen we dat de achterbrug was gescheurd,pech, maar kon toch richting zijn auto.
Nu had ik al met veel haast naar Heiloo gereden en kon ook na het nuttigen van 1x cola en 1x cappuccino in 1 bestelling(mazzel) weer met een noodgang naar Akersloot omdat naar mij ook wel eens niet goed geluisterd word. :woohoo:

Mijn en onze dank gaat alweer uit naar onze trainer Arie die toch elke weer het geduld kan opbrengen om ons wat bij te brengen :kiss:

Gr. Jos

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw