Topic-icon AT zaterdag 25 april

  • Mariska
  • Mariska's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
More
25 apr 2015 12:35 #9283 by Mariska
AT zaterdag 25 april was created by Mariska
Goedemiddag

Fiets weer schoon, foto's op de site:
plus.google.com/photos/11220034910726242...19875098570337?hl=nl

Dit keer met een paar AT foto's bij de Oude Keuken.

Er is door groep 6 weer hard getraind, ook de mannen gingen/moesten flink aan de bak om de dames bij te houden (wat ze overigens niet gelukt is, maar dat zegt meer iets over het niveau van de dames!).

Fijn weekend allemaal!
Mariska.

Please Inloggen to join the conversation.

More
25 apr 2015 13:49 #9285 by eagle
Replied by eagle on topic AT zaterdag 25 april
Daar zijn we weer na een spetterende 7de training o.l.v. de trainer Arie.

Nadat een paar van ons gisteren al waren opgewarmd door een stel poesen :kiss: , gingen we vandaag vanaf JH-Hof richting de noord.
De trainer dacht een klein groepje te hebben maar aan de achterkant van de parkeerplaats een hevige brul :ohmy: en jawel nog meer van die woeste mannen op een mountainbike.
Na wat geslinger, sprintjes tussendoor en hekjes open-dicht kwamen we bij ons trainings-gebied.
Eerst natuurlijk een oefenronde om enige kennis van het parcours op te doen, wat volgens de trainer bij ons gewoon nodig is :whistle: .
De bedoeling was om rond het omslagpunt(een soort slagroompunt) te rijden en dan aanzetten bij een kort vel klimmetje, door stampen door mul zand en dan weer dat omslagpunt in de gaten houden(niets gezien dus).
Vandaag was de parcours kennis geen punt :) maar wel de aantal rondes :( , de een dacht 6, ik hield vol 5 en Marc 4, toch maar besloten om gewoon de benen stil te houden en op de andere te wachten en jawel ook zij stopten dus waren het er 5. :cheer:
Tussen de rondes door een tikkertje spel wat voor Melissa een hele opgave was, een slappe lach tijdens dit intensieve spel was voor haar een dooddoener, misschien had ze er wel 1 getikt. :dry:
Daarna nog de groepen in 2 gedeeld zodat groep 1 weg mocht op 83,47% en groep 2 moest ze dan even inhalen wat natuurlijk lukte (onze groep :woohoo: ), hierna de boel omdraaien en reden wij op 79,93% en had groep 1 zeer veel moeite om ons in te halen omdat de gehele training nu op begon te spelen. :pinch: :sick:
Zeer voldaan gingen we weer terug naar de GGZ keuken voor een heerlijk bakkie met een gebakkie, altijd weer gezellig.

Trainer Arie u weer bedankt, het was weer top.

p.s. De volgende training vanaf de Franschman.

Groetjes B) Jos

Please Inloggen to join the conversation.

More
25 apr 2015 15:48 #9286 by zeeleeuwjan
Replied by zeeleeuwjan on topic AT zaterdag 25 april
Luitjes, groep 1 moest vroeg uit de veren (start 07:50 vanaf Joh). Eerste uitdaging was in Wijk aan Zee zuid, na goed warm te zijn gereden begonnen we aan een spectaculair zanderig technisch parcours, na een lastig opstartrondje met veel lopen gingen de volgende 5 ronden (van 2 km) steeds beter. Vervolgens had Pim onderweg richting Oude Keuken nog een parcours bedacht waarbij we telkens 2 rondjes (achtjes) moesten rijden, het tweede deel maximaal. Na elke 2 rondjes konden we 3 minuten rusten. Dat deden we 3 keer......en vervolgens nog 3 x tegengestelde richting. Bij sommigen (lees mijn persoontje) was de pijp leeg (na 4x2)....maar er waren dieharts die volle bak bleven doorgaan, wat een beulen! Na 3 uur fietsen (voor mij een record :-)) dan eindelijk bij Oude Keuken, heb weer genoten! Kijk alweer uit naar volgende week.
groet Jan

Please Inloggen to join the conversation.

More
25 apr 2015 16:28 #9287 by bernard
Replied by bernard on topic AT zaterdag 25 april
Het gebruikelijke beeld bij minder aantrekkelijk weer. Iedereen komt gewoon. Het was
weer heerlijk druk.

Olv Thijs gingen we zigzag naar het rellenbos, waar we over de boomwortels om hoog en naar beneden mochten rijden. Daarna op naar Duin&Bosch waar na wat inleidende rondjes een dodelijke afdaling aangeboden werd. Verschrikkelijk steil, mul en krap tussen stevige bomen door. Het voorbeeld van Thijs zag er bedrigelijk eenvoudig uit. De helden Ronald en Oscar namen de uitdaging aan. De eerste poging eindigde via een schijnbeweging om een boom te ontwijken in de bosjes. Maar hierna stond de rest stond vol bewondering te kijken hoe onze durfals onder applaus naar beneden reden.

De aftertalk was weer ouderwets gezellig, sorry Elly dat ik je cappuccino kaapte, maar ik was me van geen kwaad bewust. Na een tijdje kwamen ook de snelle mannen van groep 1 koffie drinken. Ze waren stil voor hun doen, en ik zag wat smalle bekkies. Maar op al de met modder besmeurde gezichten zat een grote grijns. Die waren duidelijk even vet afgebeuld in een extra lange training.

Tot maandag allemaal bij de Koningsrit.

Bernard

Please Inloggen to join the conversation.

More
25 apr 2015 17:23 #9291 by MTBé René
Replied by MTBé René on topic AT zaterdag 25 april
Groep 1 ging al vroeg aan de haal. Veel mul zand ondanks de regenbuitjes.
Behoorlijk afgebeuld en de fiets kraakte in al z'n voegen. En niet alleen de fiets maar ook de tanden door al het opspattende/ opstuivende zand. Wat kun je genieten en toch heel erg kapot gaan op een mtb.

Deze week bijna 500 km op de teller maar de laatste 60 blijven mij in ieder geval nog lang bij.

Heerlijk getraind en nu de fiets weer schoon is, hup de beentjes op de bank.

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 apr 2015 21:21 #9308 by Jolanda
Replied by Jolanda on topic AT zaterdag 25 april
Het was inderdaad een heerlijke training en Mariska, weer bedankt voor de mooie/sportieve foto's! :cheer:
Jolanda

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw