Topic-icon Zaterdagochtend training 11 april

  • eagle
  • eagle's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
11 apr 2015 12:55 #9223 by eagle
Zaterdagochtend training 11 april was created by eagle
Groep 2
Klein groepje dit keer :dry: , maar met wel de sterkste,beste, meest gemotiveerde,vrolijkste, wakkere bezetting en met een goede trainer natuurlijk. ;)
Na een flinke zoektocht, met een mooie waaier tegen de wind in, had Arie een pracht van een parcours gevonden waar we dus met een flink uitgedunde groep onze kunsten mochten vertonen. :angry:
Het bleek weer eens dat je ook met het uitzetten van een parcours door trainer Arie goed op moet letten wanneer hij stopt om een pion neer te leggen. :ohmy:
Rene had zeker dit oefengedeelte over geslagen en belande met een mooie smak op de grond, maar kon ook weer gelukkig opstaan, dus voortaan op tijd remmen allen. :huh:
Doordat we langzaam het rondje reden met het uitzetten wisten we allemaal hoe we het 8je moesten rijden en waar we rust namen en snelheid moesten maken.
Ja ik weet het, ik heb wat moeite met rust nemen, vooral als het lekker gaat en geen hartslag voelt. :blush:
Rene dacht tijdens het eerste rondje vooruit maar, weer een bodem onderzoek, later gaf hij aan mij door dat trainer Arie hem opjoeg en dat hij een beetje nerveus werd. :huh:
Het viel niet mee en het was best inspannend zo, toch een compliment naar Corry die zwaar gehavend deze training onderging. :kiss:
Na 10x mochten we het 8je aarsom doen, wat ook nog lukte zonder iemand kwijt te raken, en dat was al heel wat.
7x was wel voldoende vonden we zelf en gingen hierna weer in een moordend tempo :pinch: naar die hele oude keuken om de rest te vertellen hoe goed we hadden getraind onder een genot van een lekker bakkie,

Zo dit was het al weer, Arie bedankt.

Gr. Jos B)

Please Inloggen to join the conversation.

More
11 apr 2015 20:29 #9231 by Bart 4
Replied by Bart 4 on topic Zaterdagochtend training 11 april
Groep 1
Hier een kleine uitleg van de ochtend. Ook hier een kleine opkomst afzeggingen van allerlei aart, rug sparen voor Groesbeek ( heel verstandig) sport verplichtingen met kids en ga zo maar door.
Eerst ff lekker inrijden richting heemskerk en daar bij de kuil heuvel 5 kleine en 5 grote rondes voor het marathon gehalte waar een groot stukje thecniek in zat. Vervolgens 6 x de grote ronde ( daar raakte ik persoonlijk de tel kwijt en m'n ritme. :silly: ) weer richting terrein v d oude keuken daar nog een top parcourtje gereden en optijd aan de koffie.

Voor diegene die Groesbeek rijden suc6 morgen en vooral Herman die had al genoeg pech vanmorgen :P en voor hinkepink denk maar aan de kuiten! :woohoo:

Ciao

Please Inloggen to join the conversation.

More
12 apr 2015 13:28 #9233 by Mariska
Replied by Mariska on topic Zaterdagochtend training 11 april
Groep 6

Hier de foto's van de (zware) training... waarover in de groepsap al het nodige is geschreven :laugh: maar ook de andere Zeeleeuwen willen wel lezen wat we gedaan hebben :pinch: eh, wat jullie gedaan hebben :whistle:

plus.google.com/photos/11220034910726242.../6136806815738160529

Groetjes,
Mariska

Please Inloggen to join the conversation.

More
13 apr 2015 20:24 #9237 by Annemarie
Replied by Annemarie on topic Zaterdagochtend training 11 april
De volgende training is al bijna weer aan de orde maar ik moest even bijkomen van de zware training :P . Dus vandaar dat dit beloofde stukje tekst even op zich liet wachten.
Wat heerlijk om weer terug te zijn bij de Zeeleeuwen! Na een behoorlijke tijd er uit te zijn geweest geniet ik weer volop van het fietsen in de duinen en natuurlijk de gezelligheid!
Zaterdag hadden we een klim-training. Nou dat hebben we geweten! Ik wist niet dat de noord nog zoveel klimmetjes had :blink: . Bij huize Glorie had Mariska drie rondjes uitgezet met in ieder rondje een lekkere zware klim. Alsof dat niet genoeg was moesten we de ene keer staant naar boven en de andere keer zittend :sick: . En ja hoor tussendoor ook nog even de buikspieren getraind. Die zijn op het moment ver te zoeken bij me maar ben er achter gekomen dat ik ze toch nog had :whistle: .
Mariska bedankt voor de leuke training en de volgende keer ben ik er zeker weer bij! Dan sluit ik ook weer aan bij de koffie met natuurlijk wat lekkers, dat dan weer wel ;)

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw