Topic-icon AT : 4e vrijdag training

  • de zeeleeuw
  • de zeeleeuw's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
03 apr 2015 13:13 #9187 by de zeeleeuw
AT : 4e vrijdag training was created by de zeeleeuw
De verhalen zullen wel weer komen maar hier kunnen jullie de foto' s van vandaag terug kijken.

www.facebook.com/media/set/?set=a.943382...9441469732829&type=1

Groeten de Zeeleeuw

de zeeleeuw

Please Inloggen to join the conversation.

More
03 apr 2015 18:09 #9189 by Jose
Replied by Jose on topic AT : 4e vrijdag training
Hele leuke foto's Pim. Ook met dank aan Annabelle. Het was vandaag weer eens een prima training, met nadruk op techniek. Vanochtend eerst met een dikke balk sjouwen, waarover we als eerste oefening heen moesten rijden (in de lengte). Gelukkig was ie in het zand gelegd... Om het wat lastiger te maken werd onder het uiteinde nog een stammetje gelegd, zodat je ook nog omhoog moest rijden. Volgens mij is het iedereen, na wat oefenen, gelukt.
Daarna een gedeelte van het parcours van afgelopen zondag nog een keer geoefend. Het stukje naar en door het theater en dan via het zand er weer af en via een rondje de herhaling in. Wat zondag niet lukte ging nu wel. Het rondje rijden zonder een voetje aan de grond. De kracht van herhaling bewees zich ook hier weer. Volgens mij kwam uiteindelijk iedereen er goed doorheen.
Vervolgens transfer naar het Berkenbosje met de Beuk-m-erin-berg. Op tempo. In tweetallen. Susan en ik als eersten weg. Ik dacht dat ik met Susan erbij vooral hard van start moest gaan. Fout. Na een kwart was ik al opgebrand en was ik blij om bij haar in het wiel te mogen hangen. Kwamen we toch nog als eersten aan.
Toen aan de oefening. Rondje omhoog, steil omlaag, weer omhoog, afdalen en een rondje om rijden. Halverwege op een veldje heb je een soort van prieel. 8 dikke palen met een dak er op en een halve paal in het midden. Op die paal werden paaseitjes gelegd. De bedoeling was om slalommend alle 8 de palen te ronden om als beloning een paaseitje te mogen pakken. Ik geloof dat alleen Mariska haar buikje rond mocht eten.... Na tig keer het rondje, waarbij vooral het laatste klimmetje als (zeer) lastig werd ervaren bedacht Pim dat er nog wel een estafette kon volgen. Volgens mij is een estafette rijden de favoriete afsluiting van een training van Pim.
Hetzelfde rondje, iedereen 3x. Gelukkig zonder slalom. Het is op de foto's wel duidelijk welk paar eerste werd en welk paar tweede....
Als beloning mocht iedereen een van de overgebleven paaseitjes verorberen.
After talk als vanouds in De Oude Keuken.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw