Topic-icon AT 2e vrijdag ochtend training

  • Jose
  • Jose's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
20 mrt 2015 15:05 - 20 mrt 2015 15:08 #9135 by Jose
AT 2e vrijdag ochtend training was created by Jose
Verzamelen om 08:45 bij de Oude Keuken. Velen waren behoorlijk vroeg, niemand te laat...
Eerst maar infietsen. Nou dat was een behoorlijk technisch rondje Bos en Duin. Heuveltje op, heuveltje af, scherpe bochtjes, wortels, tussen boompjes door. Een passage was echt te smal. Of mijn stuur te breed. In ieder geval paste het niet. Drie keer gedaan.
Dan op het veldje voor de Oude Keuken oefenen met bidon oprapen. Dat lukte prima, toen ik mijn bidon op een paaltje zette... Ik wordt echt te stijf.. Ik heb mijn bidon toch normaal in de houder zitten.
Daarna, op datzelfde veldje oefenen met voorwiel omhoog over hoedje, daarna achterwiel omhoog, ook over hoedje. Toen begon Pim met boomstammetjes te slepen. Logischer wijs eerst voorwiel omhoog en erover en daarna achterwiel omhoog en erover. Niemand probeerde dat andersom. Sommigen moesten flink aangemoedigd worden om er de eerste keer overheen te gaan. Uiteindelijk is het iedereen gelukt. Dat bewijst nog maar een keer het nut van trainingen.
Toen wist Pim nog een rondje op het Duin en Bos terrein. Vanwege werkzaamheden was het rondje wat korter geworden. Maar toch, eerst een redeljjke klim, over vette wortels, scherp draaien naar links en een behoorlijke diepe en steile kuil in. En er weer (fietsend) uit, was de bedoeling. Dat lukte ook niet iedereen meteen. Maar ook hier weer het nut van herhaling en dus vooruitgang.
Tenslotte de Castricummer Zeeweg overgestoken om een rondje conditie training te doen. Later zag ik op Strava dat dit rondje "Uitzicht Duin" heet, maar ook "Paard op hol". Er was prima uitzicht, want zo ongeveer alle bomen waren gekapt. Maar ondanks het verre uitzicht geen paard gezien, laat staan eentje die op hol geslagen was.Het rondje was behoorlijk gevarieerd. Wat klimmetjes, afdalinkjes, mooie bochten, afgewisseld met buckel pistes. Tanden en kiezen hobbelden zowat uit je gebit.
Helaas nog een gevalletje gebroken ketting. Maar met vereende krachten werd ook dit opgelost.
Al met al een zeer nuttige training met als afsluiting gezellig nazitten bij de Oude Keuken met koffie, muntthee met honing en taart.
Last edit: 20 mrt 2015 15:08 by Jose.

Please Inloggen to join the conversation.

More
20 mrt 2015 15:46 #9137 by de zeeleeuw
Replied by de zeeleeuw on topic AT 2e vrijdag ochtend training
En gelukkig hebben we de foto' s nog Jose.

www.facebook.com/media/set/?set=a.934428...9441469732829&type=1

Groeten de Zeeleeuw

de zeeleeuw

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw