Topic-icon AT 4e extra extra woensdagochtend training.

  • Monique V.
  • Monique V.'s Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
18 mrt 2015 15:54 #9131 by Monique V.
Vandaag een mistige training, maar dat lag niet aan de uitleg van Mariska, maar aan het weer!
Mariska verving een zieke Bert. Eerst kreeg de fiets van Anniek een poetsbeurt van Mariska, en dat was wel even nodig! Wat een trainer allemaal wel niet in huis en in de rugzak moet hebben. Daarna begonnen we meteen met het pad (bij de Fransman) met de boomstam met drop-off. Degenen die dat nog wat eng vonden gingen deze goed oefenen met Mariska en de rest ging een aantal ronden rijden. Miranda noemde ons de sukkeltjes, ik ervaar het meer als minder handig. Maar....met de aanwijzingen en stimulans van Mariska lukt het mij keer op keer te verbeteren en iets WEL te doen en goed!
Er volgden trainingsrondjes met klimmetjes en bochtenwerk. Waarbij deze keer Jose overeind is gebleven! Hoewel dat niet veel scheelde. En als toetje hadden we een estafette, dat was echt lachen met z'n allen. Harm was de joker die steeds een groepje verschoof. Had je Harm in je groep, dan ging je winnen dat werd duidelijk. En soms sneed Harm ook wel eens een bochtje af. Terug kwamen we weer langs de “boomstam” , maar dan van de andere kant. Ik besloot helemaal achterin te gaan rijden zodat ik af zou kunnen stappen. Maar daar stond Mariska om ons te instrueren, en JA ik deed het WEL!
En de koffie in Bergen was heerlijk en er werden weer plannen gemaakt voor en gefilosofeerd over de reis naar Italië naar Levico, waar een aantal uit de groep bij Bert een trainingskamp gaan doen. En daar hebben we nu al heel veel zin in!

Please Inloggen to join the conversation.

More
21 mrt 2015 20:05 #9143 by Mariska
Replied by Mariska on topic AT 4e extra extra woensdagochtend training.
Leuk stukje weer Monique, gezellig!
Van de mistige training heb ik hier de foto's:
plus.google.com/photos/11220034910726242.../6128755534336983025

Inclusief een foto van jou Monique mèt je oude fiets ;)

Groet, Mariska.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw