Topic-icon AT 1e vrijdagochtend training

  • Jose
  • Jose's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
13 mrt 2015 13:39 #9116 by Jose
AT 1e vrijdagochtend training was created by Jose
Het was een erg mooie dag om met een verse groep van start te gaan. Vertrek bij Johanna's Hof. Voor de nieuwelingen: 09:45 betekent vertrek om 08:45 en niet met de auto aankomen om 08:45... Gaat volgende week vast beter. Volgende week trouwens vertrek vanaf De Oude Keuken.
Eerst op zoek naar een veldje, wat jammer genoeg te veel schaduw had van de omringende bomen. Daar aangekomen moesten we rondjes om pilonnen fietsen en op fluitsignaal van de fiets af, stukje rennen en er weer op springen. Daarna op twee fluitjes van de fiets, omkeren, rennen en er weer (de andere kant) op. Dat gebeurde soms ook wel met een (1) fluitje. Dit was de start van steeds meer oplopende verwarring. Vervolgens sur place oefenen en daarna, binnen een klein vierkantje tikkertje. Heel leuk, goede oefening, maar wel een rommeltje met ook weer verwarring over de uitslag.
Daarna een uithoudings proef. Er werd een rondje uitgezet waarover eerst 8 minuten omslagpunt gereden moest worden en daarna 2 minuten volle bak. En dat vier keer. De 1e 2 keer rechts het veldje af en de 2e 2x links het veldje af. Ik heb een mooie app waarmee ik precies mijn omslagpunt zou kunnen volgen. Daar staat een rood streepje. Na een paar minuten keek ik maar niet meer. Bij Susan aan het wiel en trappen maar. Het verschil tussen omslagpunt rijden en volle bak was dan ook verwaarloosbaar. Gelukkig bij Susan ook....
De rondje linksom reed ik alleen. Alleen Mariska en Jos kwamen me voorbij en Susan was iets later gestart en kon ook niet echt dichterbij komen. Normaal gesproken is ze, bijvoorbeeld op het strand, een stuk sneller, maar we hadden afgelopen woensdag bochten geoefend en dat hielp. Ik kon daar weer wat sneller doorheen.
Niet eens gevallen, hoewel het scheelde niet veel. Er ligt daar in een bocht (vlak voor het bruggetje) een hele nare wortel, waar ik met mijn trapper achter bleef hangen. Had ik afgelopen woensdag nog beter opgelet, dan was dat niet gebeurd. Ik hoorde dat wel meer mensen last hadden van dat worteltje.
Verzamelen en dan richting Bosch en Duin klim. Na ca 30 cm viel ik om, plat op mijn schouder.... De meest stompzinnige val die me ooit overkomen is. In ieder geval m'n reputatie gered. Bij de introductie ronde merkte ik bij het klimmen dat de schouder toch wel iets te veel pijn deed om aan de klim estafette mee te doen.
O.a. mijn uitval en omdat iemand al vertrokken was leidde tot de ultieme verwarring over de team indeling. Er werd er ouderwets, volgens het poldermodel, een uurtje over vergaderd. Met name of Pim nou wel, of nou niet mee zou moeten doen. Maar zoals altijd kwamen we er wel uit. Toen Pim zijn maatje er al weer aan kwam besloot hij toch maar mee te racen. En daarmee kwam alles weer op de pootjes terecht.
Toen eindelijk aan de koffie. Na wat verwarring over de bestelling konden we weer gezellig bijkomen.

Please Inloggen to join the conversation.

More
19 mrt 2015 16:30 #9132 by Mariska
Replied by Mariska on topic AT 1e vrijdagochtend training
Hé Jose, over verwarring gesproken.... kom je morgen nou pas om 9.45 u?? :woohoo:

Please Inloggen to join the conversation.

  • Jose
  • Jose's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
19 mrt 2015 16:33 #9133 by Jose
Replied by Jose on topic AT 1e vrijdagochtend training
Inderdaad verwarrend.... :blink: Nee hoor, 08:45 ben ik er. En hopelijk iedereen......

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw