Topic-icon Callantsoog on Wheels

  • de zeeleeuw
  • de zeeleeuw's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
31 aug 2015 18:51 - 31 aug 2015 18:57 #9543 by de zeeleeuw
Callantsoog on Wheels was created by de zeeleeuw
Wat hebben we weer genoten tijdens Callantsoog On Wheels Editie 2014! Het was een prachtige dag met veel blije gezichten!
Wederom een bijna verdubbeling van het aantal deelnemers zegt ons dat we een juiste weg aan het “befietsen” zijn.
Als bestuur en vrijwilligers gaan wij de uitdaging weer aan om editie 2015 te realiseren.
Naast de huidige sponsoren heeft zich ook een supersponsor aangemeld, dit betekent een nog mooiere bijdrage voor de goede doelen!

Dit jaar wordt gezien het tij op het strand het evenement op zondag 27 september gereden. 5 Uur lang zullen bikers individueel of in een teamverband van twee rijders zich in en rond Callantsoog bevinden.
In wedstrijdverband, maar ook in recreatieve verband. Wij verwachten weer veel deelnemers, aangezien de inschrijving al weer aardig op gang is.
Wij sturen je deze mail met de vraag om onze flyer te gebruiken voor je Facebook, Twitteraccount, andere media-doeleinden of eigen website.
We hebben de flyer bijgevoegd in Jpg, deze kan gebruikt worden voor Facebook. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk deelnemers op de hoogte te brengen van ons evenement.
Mocht u nog verdere informatie nodig hebben, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met Jorgen Ruhl (0653396320).
Namens ons, maar ook namens de goede doelen alvast hartelijk dank!


de zeeleeuw
Last edit: 31 aug 2015 18:57 by de zeeleeuw.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw