Topic-icon Makelaarsland MTB challenge Hargen aan Sail

  • Aart
  • Aart's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
04 juli 2015 14:55 #9475 by Aart
Lekker warm en daarom de start vervroegd... dat wist alleen de fotograaf weer niet!!!

Beetje klein startveld, man of 50, door de tourstart misschien?? Wel veel MTB-NWers en Zeeleeuwen, het was tenslotte strand!!!

Want een leuk evenement is het wel. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Even lopen rennen naar de rijplaten en op naar het fietspad... met tegenwind. Dus wat groepsvorming, niet al te soepel maar bij Schoorl a/z meewind richting het parcours. Dat draaiden we op door een groot gat met water. De enthousiaste verkeersregelaar riep daarbij; vol gas!!! :silly:

Dat maar niet gedaan en vloeiend erdoor. :whistle: Tegenwind naar de kerf maar ik reed plots helemaal alleen!!! Ik miste bijna het uitzichtspunt omdat de meiden wat makjes rechtsaf riepen.. Dus lopend zonder een zuchtje wind die trap op. Jeetje wat was dat heet!!! :sick: :blush:

Afdalen en verder lekker door het bos. Goed te doen. Bij de nok vanwege de hitte maar het piccollootje gebruikt, ook zo'n opblaas stuk! Werd ingehaald door een andere solist die wel een gaatje sloeg maar daarbij wat teveel kracht verspeelde, begon al snel weer in te lopen. Nog 2 hindernisjes voor brug 1, de zwarte blink over en shit.... rechtsaf naar het uitzichtspunt, daar had ik eigenlijk geen puf meer voor!! Daar bovenop zat ik weer achter de andere biker die wat langzaam de trap afdaalde. Dat ging lang goed maar dat ik onderaan dacht; laat hem nou lopen hup!!! raakte hij in onbalans en crashte over zijn stuur. :dry: :side:

Stoppen zat er voor mij ook niet in dus hing in het hek. :silly: Nadat hij opgekalefaterd was door de verkeersregelaars kon ik er voorbij en lekker tegenwind naar Schoorl az.... stukje meewind nog naar Hargen en het strand op om te finishen.

Ze mochten blijkbaar niet meer de opgang afzetten want er liep veel volk. Een (1!!) man met een koelbox vond het uiteraard niet fijn dat ik daar fietste ondanks mijn vriendelijke pas op/ pardon dank-u-wels.. de rest snapte het wel!! ;)

Volgas door het mulle zand naar de finish in ff ruim een uur. :woohoo:

Een heerlijk ritje!!!!

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw