Topic-icon CCC

  • Aart
  • Aart's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
16 mrt 2015 21:20 - 16 mrt 2015 21:21 #9126 by Aart
CCC was created by Aart
Was wel leuk in Castricum...stond aan de finish te kijken.

Na d e warme choco buiten de live-stream gevolgd, de eerste dames aangemoedigd en toen de sprint van de mannen! Bram vanaf kop met Ronan in zijn wiel. Je zag al aankomen dat het krap werd, een rechte lijn naar de finish dan kom je als je rechtsachter zit in de knoei met de vlaggen. En rechtsachter was de positie door de oosten wind.

Ik kan me voorstellen dat hij wat boos was, maar de omstandigheden waren nou eenmaal zo, bij westenwind had hij wel een kansje gehad uit het wiel. Nu had hij zichzelf te pakken.

Daarna de anderen binnen zien komen. Sommigen fietsend, sommigen vallend, afgemat lopend,ploeterend...... of de stijlvolste(?) een veldrij actie, halverwege van de fiets springen en hard lopend verder met de fiets op de nek. Fietsers om hem heen kwamen eerst nog dichterbij, maar verloren 10m op de streep :woohoo:

Mooie show!!!! ;)
Last edit: 16 mrt 2015 21:21 by Aart.

Please Inloggen to join the conversation.

More
16 mrt 2015 21:38 #9127 by Mirjam
Replied by Mirjam on topic CCC
Dit was voor mij de laatste strandwedstrijd van het seizoen. Net mijn fiets weggebracht voor een onderhoudsbeurtje, dat was wel nodig. De blubber bij het keerpunt in Camperduin leek wel cement op mijn fietsje... :S. Het was een mooie wedstrijd. Ik stond vooraan bij de start, sprong voor het eerst dit seizoen goed rennend op mijn fiets en toen.... ketting tussen het frame en de tandwielen. Toen ik mijn ketting weer op een tandwiel had waren alle andere vrouwen al vertrokken. Grmf. Mopperend tegen wat meeuwen ben ik toch maar zo hard mogelijk naar voren gaan fietsen. Veel op kop gesleurd tot het keerpunt waar ik bij de modderpoel lopend (:huh:) de tweede damesgroep bijhaalde. Toen maar gauw terug gefietst om fietsend over de finish te gaan. Al met al kijk ik tevreden terug op dit seizoen en kan de zomer beginnen! B).

Please Inloggen to join the conversation.

More
16 mrt 2015 22:16 #9128 by dirktuithof
Replied by dirktuithof on topic CCC
Dat was me wel een pittige RUN BIKE RUN :woohoo:

Natuurlijk had ik weer eens een lekke band (pas de 7de dit seizoen) maar wel genoten
Fiets is inmiddels helemaal uit elkaar om hem weer om te bouwen en zaterdag weer fris en fruitig in de duinen te kunnen trainen, kijken of ik dat net zo leuk vind als op het strand.

It Giet Oan!

Please Inloggen to join the conversation.

More
19 mrt 2015 18:25 #9134 by Davey
Replied by Davey on topic CCC
Hier mijn video impressie van de race :pinch:

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw