Topic-icon a/t Montferland

  • Aart
  • Aart's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
07 juni 2014 22:01 #8107 by Aart
a/t Montferland was created by Aart
Jaja Montferland....

Prachtig daar, en veel klimmetjes, niet te lang maar wel steil, beetje mijn ding??? Vond het zwaar. Was tijdens ziekjes zijn ook 1,5 kg afgevallen, hoefde nu niet mee naar boven maar of dat een pre is...

Reden met zijn 3en op en.... toen reed ik lek. Voor het eerst tijdens een marathon of wedstrijd. Ps ps ps ps , daar word ik niet blij van. Melk liep er wat hard uit maar na even pielen, 2 x pompen en schudden dichtte hij weer...... maar voor hoelang? Verderop had George op me gewacht dus een beetje overmoedige inhaalrace(minuut of 5) gereden, was een vlakker stuk en Annemarie bijgehaald.

Ronde 2 in(2x35km), band nog gepompt en verder. Alleen was ik nu wel erg leeg :ohmy: Kon wel prima bij blijven maar plots was het echt op. Onderaan klimmetje waar ik lek reed gestopt en 5minuten gezeten. Kwamen meteen 2 andere mannen bij zitten, wel grappig! Nu reed ik dus tussen de overmoedigen, zieken of mensen met andere redenen om geheel aan puin te liggen. Elk hellinkje werd er door iedereen naar het kleinste verzetje geschakeld en naar boven geworsteld. Maar iedereen gaat maar door.

Uiteraard kwam ook vriend kramp nu kijken, wat een lol; ATBen.... :woohoo:

Maar goed, ik heb de finish gehaald,15minuten achter, laatste stuk gelukkig vlakker, maar echt vreselijk afgezien.

En dan het nazitten , gezellig met een paar Zeeleeuwen!! Allen die Leon, die zat er toch wel vreselijk fris bij, zou z'n nieuwe fiets dat.... of is ie zo in vorm!!! ;)

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw