Topic-icon GP Groot reCycle 21 juni

  • de zeeleeuw
  • de zeeleeuw's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
24 apr 2014 16:12 #7880 by de zeeleeuw
GP Groot reCycle 21 juni was created by de zeeleeuw
Op 21 juni word weer de GP Groot reCycle georganiseerd door MTB Noord-West en GP Groot. Leuk als daar weer wat zeeleeuwen aan gaan mee doen op een leuk en uitdagend parcours op het Terrein van GP Groot.

Hier een filmpje van vorig jaar om alvast wat sfeer te proeven :


En hier kan je jezelf inschrijven voor deze wedstrijd :https://inschrijven.nl/formulier?id=2014062100431&ag=j&tl=nl

Groeten de Zeeleeuw

de zeeleeuw

Please Inloggen to join the conversation.

  • de zeeleeuw
  • de zeeleeuw's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
27 apr 2014 19:43 #7910 by de zeeleeuw
Replied by de zeeleeuw on topic GP Groot reCycle 21 juni
GP Groot reCycle 2014 | Groots en uitdagend!

Sensationeel en spraakmakend was de editie in 2013. In 2014 wordt de GP Groot reCycle nog groter, beter en frisser! Op zaterdag 21 juni 2014 organiseren MTB Noordwest en GP Groot voor de tweede keer de GP Groot reCycle. De hoogste berg van Alkmaar op de verwerkingslocatie van GP Groot is op die dag wederom het decor van een van de meest unieke MTB evenementen van Nederland.

De wedstrijdformule blijft gelijk. In een race over 100 minuten trotseren mountainbikers het gevarieerde terrein van GP Groot. De parcoursbouwers van MTB Noordwest hebben al fijne ideeën voor een uitdagend parcours rond de recycle installaties en de berg van bouw- en sloopafval. GP Groot zorgt dat alle deelnemers over een goed geprepareerd terrein gaan fietsen.

Het evenement is geschikt voor elke mountainbiker. Ga je voor de unieke GP Groot reCycle bokaal, rij voor je eigen beste rondetijd of strijdt je om de hoogste klassering met je vrienden. Alle rondetijden worden door het MyLaps systeem nauwkeurig bijgehouden en na afloop gepubliceerd. Enthousiast geworden? Inschrijven kan via www.inschrijven.nl .

Nieuw in 2014: KidsRide en TeamChallenge
De volwassen editie is vanaf 18 jaar. Om jeugdige rijders ook een kans te geven om de Alkmaarse berg te bedwingen, organiseren we voorafgaand aan de wedstrijd een KidsRide. Onder begeleiding van doorgewinterde MTB-ers kunnen kinderen van 8 t/m 17 jaar het parcours rijden. Let op: De plaatsen voor deze ‘preCycle’ zijn beperkt! Inschrijven kan via www.inschrijven.nl . Deelname voor de KidsRide is gratis.

TeamChallenge
Ook teams zijn dit jaar van harte uitgenodigd om mee te doen aan de GP Groot reCYCLE TeamChallenge. De teamformule is eenvoudig: Je mag met zoveel rijders in een team meedoen als je zelf wilt. Het team waarvan de beste vier rijders bij elkaar opgeteld het meeste rondes aflegt, wint de reCYCLE TeamChallenge. Inschrijven kan ook via www.inschrijven.nl . Vermeld bij de inschrijving van elke rijder de teamnaam. Alle teamleden strijden vanzelfsprekend ook individueel mee in reCYCLE wedstrijd.

Publiek
Naast de MTB-ers is het terrein ook (beperkt) toegankelijk voor publiek. Altijd al even een kijkje achter de schermen op het terrein van GP Groot willen nemen? Pak je kans en moedig gelijk de MTB-ers aan.

GP Groot reCycle 2014
Wedstrijdlocatie : GP Groot, Boekelerdijk 13, Alkmaar,
Entree : Zirkoonstraat bedrijventerrein Boekelermeer / P10

Terrein open en startbescheiden ophalen om 12.00 uur. KidsRide start om 13:45 tot 14:45 uur. Inrijden van 12.00 tot 14.45 uur. Aanvang 100 minuten wedstrijd om 15.00 uur, prijsuitreiking 17.15 uur. Kosten voor deelname aan de wedstrijd (individueel en teams): 10 euro per deelnemer. We maken uiteraard gebruik van het MyLaps tijdsregistratie systeem. Een MyLaps chip huren kost 3 euro.

<image001.jpg>

de zeeleeuw

Please Inloggen to join the conversation.

More
30 apr 2014 10:46 #7922 by GeorgeB
Replied by GeorgeB on topic GP Groot reCycle 21 juni
Ingeschreven.

Please Inloggen to join the conversation.

More
30 apr 2014 20:35 #7923 by NcGroen
Replied by NcGroen on topic GP Groot reCycle 21 juni
Ik ben erbij! Voor mij de eerste keer, ben erg benieuwd :)

Please Inloggen to join the conversation.

More
03 mei 2014 13:05 #7937 by Robert.G
Replied by Robert.G on topic GP Groot reCycle 21 juni
Ik ben er ook bij, eerste keer, dus meteen een PR!

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw