Topic-icon Rob Duyvis memorial sponsortocht 22 juni 2014

  • Brigitta
  • Brigitta's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
17 jan 2014 09:55 #7379 by Brigitta
Onderstaande sponsortocht kreeg ik doorgestuurd van een vriend, werkzaam bij
CHC Helicopters Netherlands B.V. Misschien dat er binnen De Zeeleeuwen geinteresseerden zijn om deze tocht te rijden.

Rob Duyvis Memorial sponsortocht.
Deze sponsor toertocht wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan onze veel te vroeg overleden collega Rob Duijvis op de leeftijd van 58 jaar, 29 juni 2013. Tocht staat open voor medewerkers Den Helder airport, familie vrienden en kennissen en iedereen die dit goede doel een warm hart toedraagt.

De toertocht wordt gehouden op 22 juni 2014, de start zal zijn om 06:30 en de totale afstand zal in totaal ongeveer 240km zijn. Er zijn tussendoor nog 2 mogelijkheden om extra in te stappen in deze route, te weten bij Lelystad (160km tocht) en bij Koudum (80km tocht). Vervoer naar de extra instap mogelijkheden in Lelystad en Koudum is op eigen gelegenheid.

Het doel van deze toertocht is Saamhorigheid creëren, stimuleren sport en zoveel mogelijk geld ophalen door een door Rob zijn vrouw Tineke Duijvis bepaald goed doel. Dit is het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, gespecialiseerd in met name kankerbestrijding te Amsterdam.

De kosten voor deze toch bedragen minimaal €40,- per persoon, wat volledig naar het goede doel gaat. De deelnemer krijgt hiervoor o.a. een shirt waarin de toertocht gereden dient te worden. Na de tocht mag men dit shirt houden.

Vrije giften zijn natuurlijk ook toegestaan en gaan volledig naar het goede doel.
Rekening gegevens:
ABN AMRO 40.60.85.854 INZAKE ROB DUYVIS MEMORIAL
IBAN: NL09ABNANA0406085854

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw