Topic-icon www.derbikersbeachrace.nl

  • dennis bruin
  • dennis bruin's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
21 aug 2013 14:35 - 22 aug 2013 08:59 #6572 by dennis bruin
www.derbikersbeachrace.nl was created by dennis bruin
De Derpbikers Beachrace 9 november 2013

Een strandrace, but not as we know it!

Na het succes van de afgelopen jaren, gaat de leukste en gezelligste strandrace van het jaar dit najaar weer van start. Op 9 NOVEMBER 2013 organiseren de Derp bikers uit Egmond aan Zee de spectaculaire Derp Bikers Beachrace. Dit jaar is het deelnemerveld verdubbeld, van 150 naar 300 mannen en vrouwen die gaan strijden om de felbegeerde Derp Bikers Beach Cup. Vorig jaar werd de strijd in een fenomenale eindsprint tussen Ramses Bekkenk en Bram Imming beslist in het voordeel van Bram Imming.

Ook dit jaar zullen de deelnemers voor welgeteld 10 euro in de watten gelegd worden door de Derp Bikers. Koffie, cake en snert zijn natuurlijk inclusief evenals een dikgevulde goodiebag voor elke deelnemer.

De strandrace start vlakbij de hoofdafgang in Egmond aan Zee en kent in principe een afstand van 40 km. Zijn de weersomstandigheden dermate van invloed dat het de prestaties zeer negatief gaat beïnvloeden dan wordt de afstand tot de keerpunten ingekort. Gedurende de race passeert de deelnemer meerdere malen het startpunt. Om het kaf van het koren te scheiden zijn er obstakels aangebracht rond het startpunt. De obstakels zorgen ervoor dat het peloton uit elkaar wordt getrokken en levert spectaculaire actie-momenten op.

Na afloop vind in Sportcafé Egmond de prijsuitreiking plaats, is er versterking voor de inwendige fietsheld(in), een loterij met geweldige prijzen en last but not least een knallende afterparty met live-muziek van een band die zijn gelijke in het circuit niet kent.

Omdat er dit jaar ook weer veel interesse is van mensen van “ver weg“ zijn er ook deze editie weer mogelijkheden voor overnachten (tegen hele scherpe tarieven) voor de deelnemers en hun aanhang. De inschrijvingen zijn reeds in volle gang en het maximale aantal inschrijving nadert snel, dus haast je en maak deel uit van een uniek evenement.

meer informatie nodig: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
inschrijven doe je hier: www.derpbikersbeachrace.nl/aanmelding.php
Last edit: 22 aug 2013 08:59 by dennis bruin.

Please Inloggen to join the conversation.

  • dennis bruin
  • dennis bruin's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
22 aug 2013 09:01 #6575 by dennis bruin
Replied by dennis bruin on topic www.derbikersbeachrace.nl
DE INSCHRIJVINGEN GAAN HARD.... de 250 is al gepasseerd ..

en 300 is de max !!!

Please Inloggen to join the conversation.

More
28 aug 2013 22:52 #6605 by Ome Ton
Replied by Ome Ton on topic www.derbikersbeachrace.nl
Mis nog wat Gouda,s volgens mij :( en de groep Zoon ,,, en en en.... dus opschieten want ik hoorde van de wedstrijd comissie dat we al op 290 zitten zonder de mensen die nog uitgenodigd moeten worden :woohoo: :woohoo: dussss zet hem op mensen ,,,, dit wil je niet missen

en al zeker niet de afterparty vergeten want er zijn dit jaar vele prijzen te winnen ook voor de mindere fietsers onder ons ,,,, van telefoons tot een lekkere fles braamt :blush: er volgt nog veel meer informatie de komende weken


Grt Bestuur

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw