Topic-icon Napraat 5vS

  • Aart
  • Aart's Profielfoto Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
29 mrt 2013 16:11 #5716 by Aart
Napraat 5vS was created by Aart
Mijn 4e 5, zat om 8uur op de fiets en was uiteraard weer een van de eersten. Maar de organisatie was geheel klaar, die waren nog vroeger opgestaan, heel veel dank, heren en dames!!!! ;)

Ik had zelf ook een kort nachtje, 12uur thuis van werk, een bord griesmeel met rozijnen en appel naar binnen gewerkt en 01uur te bed. :S

Bij de start stond ik eigenlijk wat te ver naar achteren, nou maakt dat in theorie niet uit, de netto tijd telt tenslotte, maar moest de eerste ronde veel inhalen. Gelukkig kwam m'n parcourskennis goed uit en kon ik een hele trein vlak voor de Niels blink inrekenen. Eerste ronde begon de rug helaas al te klagen :ohmy: . Mijn 1e doorkomsttijd was goed, sneller dan verwacht, lag dat aan het parcours of (te) snel gestart??

Tweede ronde haalde ik nog wat in en reed plots zo'n beetje helemaal alleen, dat zijn van die verwonderlijke momenten in de 5vS!! Voor ik het wist was ik weer bij de start en concludeerde dat die ronde wel erg snel was gegaan. Ja dan lekker die derde ronde in en dan beginnen de benen te meuten, je rug doet al pijn en ik kreeg zelfs kramp in mijn hand, dan slaat de twijfel toe, rijd je niet te hard??? Mentaal zwaar rondje dus :evil: maar de doorkomst was wel naar wens. Dus gewoon doorgaan en kijken waar het schip strand, hoe sneller, hoe eerder klaar!! :woohoo:

De 4e keer de nok op ging al moeilijker, maar ik pepte mezelf op met, hierna nog 1 nok, hierna nog 1 gemeen hellinkje ed, dat hielp. Ook reed ik zo'n 100m achter Richte, maar kwam geen meter dichterbij, later zag hij me , maar ik kon gewoon het gat niet dichten.

De 5e ronde is de makkelijkste, de laatste keer de wortelklim, de laatste Zwarte Blink ed, heerlijk. En je haalt achterblijvers in, die moeten dan nog een ronde!!! Hoewel ik vooraf van plan was geen slechte laatste ronde te rijden kon ik met klimmen toch geen potjes meer breken. Bij de kerf kon ik echter wel lekker onAarts doortrekken. Daar rekende ik een Bike Action in die mijn doel was geworden, die had het duidelijk slecht!! Op het schelpenpad reed ik naar de volgende Bike Actionner toe en samen doken we het laatste stukje op. Bij het klimmetje ging hij wel erg langzaam dus ik zei hup de finish is in zicht!! Hij wilde natuurlijk niet ingehaald worden dus dat leverde nog een mooie finishsprint op!!

Almetal dik binnen de 3.20 binnen, ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER tevreden!! Ik was wel de uitputting nabij, thuis na de nodige versnaperingen en drank en koffie was ik na het soppen nog steeds 2kg lichaamsgewicht kwijt. Ja een lekkere training!!!!!!!!!!!! :side:

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: de zeeleeuw