person_outline
search
CLINICS

CLINICS

 

De Zeeleeuw kan ook ingehuurd worden voor mtb-clinics voor groepen. Bijvoorbeeld voor een vriendenclub, een personeelsfeest of een sportclub. De clinics worden gegeven op het uitdagende parcours in Schoorl of in het PWN gebied tussen Wijk aan Zee en Schoorl. Dit laatste is alleen mogelijk tot 10.30 uur 's morgens, na dit tijdstip mogen mountainbikers niet meer op de onverharde paden rijden.

De inhoud van de clinic is afhankelijk van de wensen en het niveau van de groep. Gewoon een lekkere training waarbij alle facetten van het mountainbiken aan de orde komen. Of een rit door de duinen en het bos met een deskundige mountainbike gids. Een clinic duurt ongeveer 2 á 2 1/2 uur. 

 

Prijzen
Clinics € 20 per persoon. Minimum deelname 8 personen.

Startplaatsen in overleg.

Interesse? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-47033317

clinic 1 

 

 strandtrainingen

 

Strandclinics

Strandrijden, de specialiteit van de Zeeleeuw, is een hele apart tak van de mountainbikesport. De Zeeleeuw verzorgt daarom ook strandclinics, waarin alle tips en trucs over het strandrijden gegeven worden. Zo kun je optimaal voorbereid aan de start van Egmond-Pier-Egmond of een andere strandrace verschijnen.